Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Близнашки: Виждаме същинския облик на Радев, избрахме го без да го познаваме

Политика

Близнашки: Виждаме същинския облик на Радев, избрахме го без да го познаваме

Близнашки: Виждаме същинския облик на Радев, избрахме го без да го познаваме - Tribune.bg
Снимка:

По думите му, с изявлението си президентът "преминава всякакви граници"

Проф. Георги Близнашки упрекна Румен Радев, че е повдигнал въпроса за дебат за прокуратурата в момент, когато е протичал изборът на Главния прокурор, но изрази задоволство от провала на противниците на Иван Гешев.

Близнашки беше категоричен пред БНТ, че прокуратурата не може да се извади от съдебната власт. Този дебат отдавана е приключил, заяви той.

Като юрист той защити питането на Главния прокурор към Конституционния съд относно имунитета на президента. Добави, че президентският имунитет не е абсолютен.

Близнашки похвали действията на прокуратурата в последно време.

"Прокуратурата работи на високи обороти и това вече дава резултати. Тя заслужава цялата подкрепа на обществото. Дойде момент, отвъд който търпимостта (към престъпността - бел. ред.) е невъзможна."

По думите му, с изявлението си президентът "преминава всякакви граници".

"Да даваш простор на собствените си фрустрации е недопустимо. Радев успя да ни изненада. Ние го избрахме без да го познаваме. Сега виждаме същинския му облик и това крие много големи опасности за обществото. Да не говорим за академиците от "Единение", които агитират за неговите тези. Той тръгва срещу Конституцията. Повтаря всички стари лъжи. Неговата основна задача е да осигури нормално функциониране на институциите, а той разпалва една истерия", коментира конституционалистът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Донева Не знам дали за всичко е прав Близнашки но в едно е абсолютно прав.Избрахме един напълно непознат човек предложен не от кой да е ,а от Нинова...Това е най-смущаващото.Съдейки по нейните дела не може да й се вярва за нищо!!!Да не забравяме и това,че Радев беше кандидатура на АБВ,която Нинова открадна грозно.Спомнете си,как Радев на мига забрави Първанов и спря да му вдига телефона след номинацията от БСП....Този факт е много показателен що за човек е....Това да си добър летец не те прави политик и то добър!!!!
04.02.2020 21:20 / Отговор
МАЙНАТА МУ.. БЛИЗНАШКИ НАДМИНА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СТЕПЕНИ НА СЛАГАЧЕСТВО!
ТОЗИ БИВШ КОМУНИСТ, ГЛЕЗЕНИК НА БКП И НА БСП, ЗА ЖАЛКАТА ВЛАСТ/ ОТ ДВА МЕСЕЦА ТЪП СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР/ ЛИЖЕ ЗАД..ЦИ НА ДОЛНАТА ТВАР БОКО!
ЖОРКО , НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ.ИЗЛАГАШ СЕ - ИМАШ ДЕТЕ -ЩЕ ГО Е СРАМ ОТ ТЕБЕ!
04.02.2020 22:13 / Отговор
Да, така е Това е заговор от страна на милиционерите и мутрите, и подлогите на хранилка към тях, какъвто е този изкуфелник Близнашки, да очернят един високо интелигентен, почтен и честен към народа си Президент. А конституцията е изчерпана, дори американците ни го казаха.
04.02.2020 22:32
Човек от народа Донева, правилно президента Радев не е вдигал телефона на Първанов -той бе коалиционен партньор с Герб - на крадците.
Първанов е един от първите виновници за появата и победата на Боко тиквата.АБВ бе поискано от Боко да разбие БСП и Първанов го слушка .. слушка и папка..
Правилно - Първанов ВЪН!
Гордея се с Радев!
04.02.2020 22:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети