Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Перник за изказването на Радев: Имам си достатъчно главоболия

Политика

Кметът на Перник за изказването на Радев: Имам си достатъчно главоболия

Кметът на Перник за изказването на Радев: Имам си достатъчно главоболия - Tribune.bg
Снимка:

„Мен ме интересува всички мерки и цели да се случат, а основната ни цел е изграждането на това трасе“, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров по повод изявлението на Румен Радев, че сваля доверие към правителството на Бойко Борисов.

„Виждате, че се работи с бързи темпове. Това са политически въпроси, които не искам да коментирам, имам достатъчно главоболия, защото искам проблемите да се решат“, допълни още Владимиров.

Днес министър-председателят Бойко Борисов инспектира напредъка по изграждането на водопровода, свързващ Мало Бучино с Перник. Там беше и кметът на Перник Владимиров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мона На Радев не може да се разчита изобщо в нито един момент. Той е егоцентрик, ментално нестабилен, изключително раздразнителен, непредсказуем и опасен. Ако Борисов реши да се фръцне като Радев и зареже тия огромни глобални строежи, които е захванал, какво страна?! Радев може да си позволи да се фръцне, защото нищо няма да последва след това. И с него и без него, все тая, но без Борисов едва ли ще се довършат всички онези мащабни строежи. Кметът на Перник като го гледам, след като му свърши мандата в БСП ще мине в ГЕРБ. Обяснимо! Всеки запознал се отблизо с Борисов, става негов последовател, защото вижда как здраво Борисов работи и колко честен политик е. Факт!!!
05.02.2020 14:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати