Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БНО: Не гласувайте за Евгения, Баневи са мошеници

Политика

БНО: Не гласувайте за Евгения, Баневи са мошеници

БНО: Не гласувайте за Евгения, Баневи са мошеници - Tribune.bg
Снимка:

Сега разбирам, че прокуратурата си е свършила работата, казва Георги Георгиев – Готи

„Семейство Баневи май наистина се оказаха комбинатори и измамници. От "Българско национално обединение " издигнахме кандидатура на Евгения Банева, като си мислехме, че наистина е неоправдана. Оказа се обаче, че просто са си свършили работата и мястото на тези хора е там, където са в момента!“ Това пише в гневно писмо лидерът на партията, която издигна кандидатурата на Евгения Банева за евродепутат.

Председателя на БНО Георги Георгиев – Готи отчита като най-голямата си грешка издигането на кандидатурата на Банева. „Още от самото начало ме предупреждават, че тези хора са мошеници, които разпарчетосват предприятия и разплакват цели семейства, като не плащат на работниците си. Явно не исках да повярвам!“,пише Готи в позицията си.
„Сега разбирам, че прокуратурата си е свършила работата“, допълва водачът на партията.

Той разказва за липсата на инициатива от страна на Банева. Според него не е изключено да е попаднал в схема, чиято цел е изваждането от ареста на обвиняемата.

„Миналата седмица моите съпартийци се вдигнаха срещу Баневи и поискаха от мен снемане на доверието от Евгения Банева. Свиках национален съвет и казах, че всяко взето от тях решение, ще бъде закон за мен. С единодушие всички решиха, че Евгения Банева използва партията за собствени нечисти цели, може би под зорката диктовка на мъжа си Николай Банев, който командва фамилията, обявена за ОПГ“, пише още в позицията.

„В Брюксел трябва да знаят, че е възможно нейното кандидатиране за евродепута да бъде ползвано срещу държавата за дискредитиране на следствие, съд и спецпрокуратура. Решението на националния съвет на БНО ме задължава да кажа на всички избиратели: Не гласувайте за Евгения Банева! Не си заслужава! Ако гласувате за нас, то нека да бъде за втория и третия ни кандидати", заяви председателя на БНО.

Баневи попаднаха в ареста в края на октомври. Бяха арестувани във Франция, по-късно екстрадирани в България. Банев получи обвинение като лидер на организирана престъпна група за пране на 1,3 млрд. лв. и данъчни престъпления. Обвинени за участници са съпругата му Евгения и майка му – Мария.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп