Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Боил Банов: Спокоен съм, интересите на БСП не ме интересуват

Политика

Боил Банов: Спокоен съм, интересите на БСП не ме интересуват

Боил Банов: Спокоен съм, интересите на БСП не ме интересуват - Tribune.bg
Снимка:

Проверката по сигнала ще бъде удължена

Проверката по сигнала „Ало, Банов“ съм ще бъде удължена, след като вицепремиерът Томислав Дончев е изпратил нови данни до главния прокурор Сотир Цацаров. Според него в документацията, която е изчел, не е видял проблеми.

„Доколкото случаят е с характер на публична сензация, доколкото аз знам, че органите на прокуратурата работят, реших, че всичко, което е събрано в администрациите под формата на документи, проверки, доклади и така нататък, би било от полза на прокуратурата заради целите на разследването или проверката, която тече там“, заяви той.  

Той отказа да коментира съдържанието на папката с документи.

„Доколкото цялата информация е изпратена в прокуратурата, аз се боя, че тя би могла да има процесуална стойност, затова не считам за уместно да я коментирам. Мен не ме притесни информацията, която получих, а и сигнали от подобен тип ние получаваме много. Примерно преди настъпването на местни избори обичайният брой сигнали, които се получават, се удвоява или се утроява“, каза Дончев.

Боил Банов също заяви, че не може да коментира данните.

„Ако работех в прокуратурата, но сигурно и там нямаше да ми дадат да Ви отговоря, докато не завърши проверката. Така че нямам какво повече да коментирам по този сигнал. Аз се чувствам спокоен, вече, извън първоначалното ми нервно, както всеки един човек може би е  нормално да реагира, когато се чувства засегнат несправедливо. А след като мине цялата проверка аз ще си направя необходимите действия, каквито законът ми позволява“. Това заяви министър Боил Банов днес по време на брифинг в Министерството на културата във връзка със сигнала на Елена Йончева.

На въпрос какви интереси е засегнал и какви интереси преследва БСП, министърът отговори категорично: „Не мога да коментирам на този етап, а интересите на БСП изключително не ме интересуват!“

Андреа Драганова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети