Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бориславова към Йорданов: Атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство

Политика

Бориславова към Йорданов: Атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство

Бориславова към Йорданов: Атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство - Tribune.bg
Снимка:

Шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, Лена Бориславова излезе с пост във Фейсбук по повод днешните остри реплики по нейн адрес от страна на председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. От трибуната на Народното събрание председателят на ПГ на ИТН обяви, че зад решението Станислав Тодоров да бъде номиниран за шеф на КЕВР стои именно тя.

По думите му Бориславова е правно неграмотна и благодарение на нея Конституционният съд два пъти „им резнал зелките“.

Освен това Йорданов беше облечен с тениска на която пише „Harvard Law - Just Kidding“ – в превод „Право в Харвард - Просто се шегувам“, което явно е засегнало Бориславова, която пусна и снимка от годините си в университета „Харвард“.

Ето какво написа тя:

„По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините „стават“ истини, бих искала да поясня:

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов.

Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно.

Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство.“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети