Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бориславова с тв интервю, не я питаха тя ли е на записите

Политика

Бориславова с тв интервю, не я питаха тя ли е на записите

Бориславова с тв интервю, не я питаха тя ли е на записите - Tribune.bg
Снимка:

Апелът на Трифонов  е, че   ако не е неговото не може да е нищо друго.  Кирил Петков е най-дипломатичният човек, който спояваше  тази коалиция. Изборът на шеф на БНБ бе показателен затова кой коалиционен партньор се държи авторитарно. Това заяви Лена Бориславова в интервю за Нова тв.

Тя бе категорична, че в интервюто си днес Слави Трифонов е направил всичко възможно, за  да се разграничи  от всичко случващо се на „Капитан Андреево”.

„Трифонов умело се заиграва с темата РСМ без да назовава нещата с истинските  им имена”, заяви Бориславова. По думите и Петков няма да предаде интереса на България.

Относно мотивите за напускането на коалицията от Слави Трифонов Бориславова заяви:

„Не мога да коментирам причините поради които той взе такова  решение, но то не беше породено заради бюджета, защото  лично  се обадих на Балабанов да го питам дали очакваме изненади  от тях и той отговори, че не. Вместо това видяхме в комисия , че ИТН не подкрепи бюджета  и не мога да си обясня такова поведение”.

Бориславова бе категорична, че „Продължаваме промяната” продължават да стоят  зад Петков като премиер.

Относно министерските постове, които ще бъдат овакантени шефът на кабинета на Кирил Петков коментира, че не е лесна комуникацията в четворната коалиция.

„Докато не мине бюджетът няма да се гласуват министерските оставки. Апелът ни  към всички народни представители е по съвет да оценят бюджета  и да гласуват  така, че тази средства да достигнат до българите”, каза още тя.

На въпрос от Лора Крумова , който гласеше:

„Как ще коментирате компроматната  атака срещу вас”, имайки предвид скандалните видеа, които бяха публикувани в медийното пространство на Петков и Бориславова, тя отговори, че ще продължат напред.

Петков и Бориславова? Видео от охранителна камера твърди, че са хванати да се усамотяват в апартамент (ВИДЕО)

Относно снимките на нея и премиера  в Солун, тя не оспори истинността и обясни, че пътуването им с правителствения самолет е  било заради  регионално събитие.

Часове след парапетния скандал: Петков и Бориславова на вечеря в Солун


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети