Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Аз ви предлагам мир – да сложим експертите и да положим усилие до декември (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Аз ви предлагам мир – да сложим експертите и да положим усилие до декември (ВИДЕО)

Много се радвам да има много партии, омръзна ми сам да нося отговорност

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след изборната победа.

„Разбирам огромното самочувствие на някои. Мислят, че с 5-9 процентна са с много. Не са много. И 25 не са много. Но да имаш 5-9 и да твърдиш, че говориш от името на народа е смешно“, заяви Борисов.

Той честити на всички победители, които са имали избиратели.

„Мои мили опоненти, познавам ви всички, израдвайте се, ставате депутати. Нали това беше зорът още от лятото. Аз ви предлагам мир – да сложим експертите и да положим усилие до декември да извадим България от кризата. Порадвайте се 2 дни и после помислете“, призова той.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че съединението прави силата, а истинската политика на една стабилна държава се прави в парламента.

„Това че влизат много партии е хубаво, защото дава представителност. Но имате ли по опитен от мен? Някой с международна подкрепа? Някой, който се е справил с 3 кризи? Нека не си говорим Борисов с кого може и с кого не може, предстоят най-важните месеци тази година. Никога не сме казвали, че сме идеални. Много се радвам да има много партии в парламента, защото ми омръзна сам да нося отговорност“, заяви Борисов.

Той предупреди партиите с по 5% или 9 да си припомнят кабинета „Орешарски“ преди да правят каквото и да било.

„Знаете ли, мили мои, колко ще е лесно да гледаме сеир в парламента, но нямате експертиза, нямате хора, няма да се справите. Тези с 5 и 9% искали да правят нещо срещу Борисов? Честито, правете го, но си спомнените Орешарски – да не си спечелил изборите значи, че нямаш морал да управляваш“, предупреди лидерът на партията-победител.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети