Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: БСП нямат друг шанс - затова ще направят „Костинброд“2

Политика

Борисов: БСП нямат друг шанс - затова ще направят „Костинброд“2

Борисов: БСП нямат друг шанс - затова ще направят Костинброд2 - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите разчитат, че със злоба и жлъч ще разклатят партията, посочи премиерът

„Те нямат друг шанс. В четвъртък и петък и ние ще се готвим за реакция. Те виждат, че няма какво да направят като аргументи. Те си мислят, че със злоба и жлъч ще разклатят партията“. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV. И отново предупреди, че БСП готвят „Костинброд“2.

„Точно в деня на размисъл, когато не може да се реагира. БСП занесоха сигналите в прокуратурата. Те в това са най-добри и нямат друг шанс. В учебника на КГБ пише следното: „Най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в някаква комбинация”. Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% заради Костинброд и след това се оказва, че няма фалшиви бюлетини, нито автобуси с двойни дъна. В четвъртък-петък ще се готвим за реакция”, каза Борисов.

„Уплашиха се, защото направеното от ГЕРБ няма алтернатива. На този фон е нашата листа с компетентни и знаещи хора - на базата на какво да ни победят“, заяви още той.

„Оставките са нещо много нормално, те са пречистване. Никой не се е родил премиер, министър или депутат. По-ненормално е да не си дават оставките, когато има проблем”, коментира премиерът.

В студиото с него бе и водачът на ГЕРБ за евроизборите Мария Неделчева – Габриел.

„В последния доклад на Европейската сметна палата, във връзка с докладваните опити за измами, България стои много добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем предвид злоупотребите спрямо общия брой получени евросредства, отново сме в златната среда и изпреварваме държави като Италия, Франция и Унгария”, поясни тя.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети