Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Днес подаряваме на Европа нашия девиз „Съединението прави силата“

Политика

Борисов: Днес подаряваме на Европа нашия девиз „Съединението прави силата“

Борисов: Днес подаряваме на Европа нашия девиз Съединението прави силата - Tribune.bg
Снимка:

„Днес е Денят на Европа, в който може само да сме горди, че сме част от най-демократичния съюз на планетата. България не е само консуматор на привилегии и еврофондове, ние пазим външната граница на Европейския съюз, участваме във вземането на решения за общата сигурност и просперитет на нашия континент. Днес подаряваме на Европа нашия девиз „Съединението прави силата“, защото трябва да излезем от кризата заедно и по-силни“. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов по повод 9 май.

„Отбелязвайки и годишнината от Победата над нацизма, си спомняме с признателност за милионите воини и участници в съпротивителното движение в Европа, дали живота си, за да спасят човечеството от ужасите на лагерите на смъртта и газовите камери. Нека помним жертвите на тази война и уроците на историята. В мрачните години на Втората световна война Лондон, Москва и Вашингтон и техните съюзници заедно побеждават нацистката армия. Това е пример за солидарност, от която нашият свят се нуждае и днес“, написа още премиерът.

Днес е Денят на Европа, в който може само да сме горди, че сме част от най-демократичния съюз на планетата. България не...

Публикувахте от Boyko Borissov в Петък, 8 май 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети