Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Хубаво говорят на „жълтите павета“, но да дойдат в смесените райони да видят войната ни с ДПС

Политика

Борисов: Хубаво говорят на „жълтите павета“, но да дойдат в смесените райони да видят войната ни с ДПС

Борисов: Хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат в смесените райони да видят войната ни с ДПС - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат с аплодисменти на площада във Велинградско. Той коментира твърденията на протестърите за колаборация с ДПС.

„Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат в тези региони и да видят каква борба се води между ГЕРБ и ДПС. Нека дойдат да видят „Да, България“, БСП, Мая Манолова. Да дойдат да видят къде се води войната и кой кой е в тази ситуация“, коментира министър-председателят от автобомила.

Борисов се срещна с жителите на Велинградското село Грашево, където обеща реконструкция на пътя.

„Направихме нов път от с. Грашево до разклона за Велинград и Сърница. Обещах на хората, че ще ремонтираме и участъка до Мечо корито. Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география“, коментира премиерът.

„Говорят от името на народа. Било народно въстание. Ами тези са повече от протестиращите, само дето са дошли тука, за да кажат за свършена работа, какво сме направили. Кои са идвали? Цветанов и Пеевски и нищо не са направили. Това казват. Или може и да са направили, не се вижда“, заяви Борисов след срещата.

С вас сме! София не е България“, увериха местните.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Много нагъл доскоро бяха с Цецо, а пък Пеевски кога е ходил на работа? Той само краде бизнеси с твоя помощ, фалира една банка пак с твоя помощ и на Цацаров? Всички сте за затвора. По-голям диктатор и мафиот България никога не е имала.
20.09.2020 12:37 / Отговор
ПО-НАГЪЛ, ЧЕ И НАЙ-ГОЛЯМ ВРАГ НА БЪЛГАРИТЕ Е:ЛУМПЕН РАДЕВ!!! КОЙТО НАСЪСКА БЪЛГАРИН СРЕЩУ БЪЛГАРИН, ТАКА КАКТО ТУРЧИН НЕ Е УСПЯВАЛ!!
СЛЕД ВРЕМЕ ИСТОРИЯТА ШЕ ГО ПОСТАВИ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И АГЕНТ НА РУСИЯ, ПРЕД :ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,АНДРЕЙ ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ
20.09.2020 13:35
КЪДЕ СА РУСКИТЕ ТАРИКАТИ-ХРИСТО БОЙКИКЕВ, МАЯ МАНОЛОВА, ЦВ. ЦВЕТАНОВ ДА ГО ВИДЯТ БОРИСОВ-ГРОБОКОПАЧА НА ПРЕСТЪПНАТА БКП/БСП ИЗБИЛА ХИЛЯДИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, ЗА ДА ОТКРАДНАТ ТЕХНИТЕ КЪЩИ ИМОТИ!
ЗАТОВА БОРИСОВ ИМ Е ТРЪН В ОЧИТЕ.
БСП ДА НИ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ!! - РАДЕВ ДА НЕ СЕ КРИЕ ЗАД 16 БОДИГАРДА!
20.09.2020 13:48
Ненка Банката я фалира Орешарски!
20.09.2020 13:35 / Отговор
Да бе извадете всички медийни публикации, и ще видите Кой я фалира? Орешарски беше много свестен премиер, но Станишев го провали.
20.09.2020 15:54
Изумен Ореха бил свестен премиер? Боже, опази ни от такива премиери
20.09.2020 18:00 / Отговор
Тартаковер Гледах репортажа по БТВ. Ако някой твърди, че българите там бяха повече от аплодиращите го цигани, значи лъже.
20.09.2020 20:14 / Отговор
И аз го гледах. Бяха!
21.09.2020 12:04

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети