Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов и Столтенберг обсъдиха задържаната група за шпионаж в България

Политика

Борисов и Столтенберг обсъдиха задържаната група за шпионаж в България

Снимка:

В НАТО всички трябва да сме единни и солидарни един с друг, заяви премиерът

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Премиерът поздрави Столтенберг за амбициозния дневен ред на Алианса и за лидерската му роля в процеса на размисъл НАТО 2030, засилващ политическото измерение на организацията. Българският министър-председател потвърди, че страната ни ще продължи активно да допринася в процеса НАТО 2030 с конкретни предложения и анализи.

Премиерът Бойко Борисов и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обсъдиха също разкритата преди дни група за шпионаж в страната ни, като Столтенберг изрази пълна подкрепа за България. Важно е НАТО да бъде силно обединено срещу всякакви зловредни дейности в държавите членки на Алианса.

„В НАТО всички трябва да сме единни и солидарни един с друг. Политическата воля за това е от голямо значение“, изтъкна от своя страна премиерът Бойко Борисов и увери Столтенберг, че НАТО винаги може да разчита на съюзническата солидарност на България.

Министър-председателят Борисов добави, че НАТО като най-успешния политико-военен съюз в историята е допълнителен гарант за суверенитета, интегритета и сигурността на България.  


Коментари (4)

НАДЕЖДЕН СЪЮЗНИК.... НАДЕЖДЕН БЪЛГАРИН.... БОЙКО БОРИСОВ..... .
ОЦЕНКАТА НА СТОЛТЕНБЕРГ..... ОЦЕНКАТА НА НАТО И ЕС....
КАКВИ СА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ БОРИСОВ, ГЕРБ И БЪЛГАРИЯ?
..... ТЕ СА:...... ПРЕДАТЕЛИ........ АНТИБЪЛГАРИ....... . РУСОФИЛИ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ.....
.................. ИМЕНАТА ИМ ЩЕ ГИ ЧЕТАТ ДЕЦАТА В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ......
22.03.2021 18:10 / Отговор
БГ А къде е Ония, който като беше шеф на ВВС, хвърлиха милиарди за Спартани, Кугъри,Пантери ...и нито една пушчица?
22.03.2021 20:31 / Отговор
Джедай Тотю И къде е тоя същия пенсиониран фелдфебел, дето излизаше с вдигнато юмруче като Ернесто Че Гобара и квичеше, колкото му глас държи: „Мутри, вън!“, а сега се спотайва като плъх в брашно и не смее да продума „Шпиони, вън!“?
22.03.2021 21:05 / Отговор
Karabas Barabas Ами щото и той е от шпионите! Ти защо мислиш, че го изгониха като въшлив пес от срещата на НАТО в Талин, а сега е лишен от достъп до класифицирана информация на съюза, нищо че е президент на съюзна държава?
22.03.2021 21:07

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още