Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Където има компрометирани пътища, работят строители и машини

Политика

Борисов: Където има компрометирани пътища, работят строители и машини

Борисов: Където има компрометирани пътища, работят строители и машини - Tribune.bg
Снимка:
Борисов с намигване от Бойково

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонти на пътища и компрометирани пътни отсечки. В компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, министър-председателят отиде да види лично разрушен път, който е иначе държавен, но досега никога не е правен.

„Пътят между Първенец и Лилково е в изключително лошо състояние. В момента той се ремонтира, като ще се положи асфалтова настилка и ще се разшири габаритът”, уточни Борисов.

В рамките на 4 месеца вече ще има асфалтова настилка на пътя, отбеляза премиерът. Ще бъдат укрепени и две свлачища.

„Навсякъде, където има компрометирани пътища, работят строители и машини“, заяви премиерът и уточни за укрепването на пътния участък са отделени 20 млн. лв.

„Да не излезе като оправдание, но от минус 7 до плюс 17 градуса са 24 градуса разлика. Големите температурни разлики са пагубни за стари пътища“, посочи той.

Малко по-късно премиерът се включи от пътна инспекция край Асеновград.

Министър-председателят Борисов коментира и темата с миграционната вълна, която не се усеща от гражданите, но работата на българските граничари  не е спирала. 

„Няма нощ, в която между 80 и 200 нелегални мигранти да не бъдат възпирани да влязат в България по нелегален път“, изтъкна Борисов. „Има КПП-та, където всеки, който бяга от война, може да влезе в България. Но нелегално не е възможно“, добави Борисов и посочи, че българските граничари се справят прекрасно с миграционната вълна, която продължава.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Оставка! Малка част от лъжите и кражбите на съветската мутра Борисов през годините: https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/posts/2545030199123046

Само тролове на държавна хранилка, които без него са нищо, ще защитават лъжите и престъпленията му.
11.02.2021 13:31 / Отговор
Емилчо, Не сернеш ли поне двайсет пъти опорката "съветска мутра" ,май няма да вържеш надника! Само гейовете се обиждате на "мутра"!
11.02.2021 15:01
Б Таратор ти ли си,вечно на своя пост.Ще си получиш заработеното.
11.02.2021 14:47 / Отговор
Надблюдател Борисов се занимава със строителство, с борба с пандемията, с бежанците, със социалната криза, с Балканите, с енергийни проекти...! А какво правят неговите опоненти... занимават се с ...Борисов! Цялата им предизборна агитация се опира в ...изкривяване думите на Премиера, откровени лъжи, и омаловажаване на всичко добро свършено от Правителството! Абсолютни паразити! И тези некадърници напират за власт?
11.02.2021 15:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати