Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Паргов не вярва за договорка ГЕРБ-БСП: Борисов не обича да губи. Мислите ли, че би пуснал аванта?

Политика

Паргов не вярва за договорка ГЕРБ-БСП: Борисов не обича да губи. Мислите ли, че би пуснал аванта?

Снимка:

„Не ми се вярва да има партийна договорка с ГЕРБ за предстоящите избори, за каквато преди дни говори евродепутатът Елена Йончева. Дано да няма!“, това е заявил лидерът на софийската организация на БСП Калоян Паргов пред ТВ1 България, съобщи той във Фейсбук.

Според Паргов, това няма да е логично на фона на 4-годишното крайно опозиционно поведение на БСП.

„За премиера Бойко Борисов знаем, че не обича да губи на футбол, на карти, на тенис и на избори. Мислите ли, че би пуснал аванта на някого, за да го победи точно в тях?! А за стратегия и подобен тип мислене може да говорим, когато отсреща са ДПС и Ахмед Доган. В случая става дума за съвсем друг вид политик...“, коментира социалистът.  


Коментари (1)

д "...говори евродепутата Елена Йончева..." Ама, сериозно ли? БСП, начело с Нинова, я издигнахте, подкрепяхте и направихте евродепутат за да получи имунитет. Нима не знаехте, че лъже? Нима не знаехте, че е откраднала милиони, че е прала пари в аферата КТБ? Не ви ли е срам, че я набутахте в ЕП за да работи срещу България? Нима сте съгласен, че в България има македонско малцинство? Нима подкрепяте джендър идеологията? Признайте вината си, и не повтаряйте нейните лъжи!
11.02.2021 11:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още