Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов към Дац & Александар: Трябва да сме честни един към друг. Ако се инатим, проблемите ще останат

Политика

Борисов към Дац & Александар: Трябва да сме честни един към друг. Ако се инатим, проблемите ще останат

Борисов към Дац & Александар: Трябва да сме честни един към друг. Ако се инатим, проблемите ще останат - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов благодари за поздрава на македонските изпълнители Дац & Александар.

Авторите на Корона, чао: Г-н Борисов, за нас най-близкият съсед е като роднина

„В тези нелеки времена е важно да се подкрепяме. Точно както през годините ние винаги сме го правили за нашия първи и най-близък съсед! И точно защото сме най-близки не трябва да допускаме да се отдалечим. Приятелството между нас е силно. А най-силните връзки са най-емоционални“, написа министър-председателят във Фейсбук.

Борисов обаче предупреждава, че това не означава да се отмятаме от обещанията си и да се обиждаме.

„Като приятели трябва да сме честни един към друг. Така ще продължим напред. Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е диалог, солидарност, разбиране. За едно по-добро утре! Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото и у нашите съседи и приятели“, подчертава премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

гербил Празни приказки на един празен човек. На мутрата Борисов всяка дума е лъжа вече 20 години, не знам защо се публикуват бъртвежите написани от пиарката му, още повече защо някой си губи времето да служа инфантилизмите на тоя мутра.
14.12.2020 18:59 / Отговор
Гербил-дебил.... Празен коментар на един празен русофилски боец от отряда на най-омразния РЕЗИДЕНТ-РУМЕН РАДЕВ.......
Боец, слагай маската, като плюеш по българофили.......
14.12.2020 19:49
? Най-големия българомрацец Боко Тиквата ли наричаш българофил , бе, тотално промит герберски мозък?
15.12.2020 05:12
. . . Тролския дебил не пропуска да серне, щом прочете името на Борисов! Ами кои са "българофилите" бе Оли, тия които харизаха мощите на Гоце Делчев ли , или ония като Рада/с онзи прякор/, които станаха по-големи безродници и от комунистите, откакто преминаха от другия край на дъгата;
15.12.2020 23:58
Цветка Най-после истината трябва да излезе наяве!Историята е една!Всеки си има държавата ,но историята ни до 1944г е една.Взаимно уважение ,БРАТЯ! Ние сме си най-близки!
14.12.2020 20:56 / Отговор
Ние НЕ гориме вашето знаме!Уважаваме ВИ!Почитаме Ви!Няма българин ,на който Македония да не е близка!Всеки от нас има по-някой далечен роднина от там!Прабаба ми е от Одрин, а прадядо ми от Охрид!Това е!Пазете се и бъдете здрави!И това ще мине!
14.12.2020 21:00 / Отговор
Много харесвам вашите песни!Да сте живи и здрави още много години да им се радваме!Радва ме и вашето отношение към нас ”българите фашисти„!Поинтересувайте се колко българи са билиизбитиот Тито!Само защото са се наричали българи.В Сърбия отношението към западните покрайнини(българите)е кошмарно след1944г.Жените са карани на 80 километра от родното място за да раждат и да се сменят имената.Гоненето. и асимилирането на българите е било жестоко!Сега българите от Македония се страхуват от титовските башибозуци , защото България най -после иска истинската история да се изучава, каквато е.Да не се краде миналото, за да има бъдеще!Уважавам Ви много !Бъдете здрави!
14.12.2020 23:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати