Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов към студентите: Бъдете отговорни, пазете се и нека служите за пример

Политика

Борисов към студентите: Бъдете отговорни, пазете се и нека служите за пример

Борисов към студентите: Бъдете отговорни, пазете се и нека служите за пример - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов честити 8 декември на всички студенти.

„Бъдете здрави, независими и целеустремени. Бъдете отговорни, пазете се и нека служите за пример. В условията на пандемия всички полагаме повече усилия. Днес повече от всякога имаме нужда от достойни и образовани хора“, написа министър-председателят в профила си във Фейсбук.

„Вие сте бъдещата България и от Вас зависи да я съхраним - с традиции, ценности, морал, но също и да я развием като една модерна европейска държава“, завършва премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Оставка! Другаря Бойко Борисов честити празника на студентите. И това, ако не е кретения! Защото само преди седмици този отвратителен тип им каза: "Понеже с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват, ние не харесваме тях."
По време на некадърното и корумпирано управление на Борисов огромен брой българи, основно млади хора, бяха прокудени от родината си. Кражбите и униженията, корупцията, липсата на върховенство на правото, шуробаджанащината, липсата на реална конкуренция, бюрокрацията са непоносими за всеки почтен човек у нас.
08.12.2020 11:33 / Отговор
Оставка! Цяло лято студентите, които днес Борисов лицемерно поздравява, протестираха срещу неговото човеконенавистно управление. Той им обеща "рестарт", но за пореден път ги излъга, като им предложи уж нова конституция, но всъщност получихме още от същото.
Този път няма да му се размине на Борисов. Давам дума за това! Аз и моите съмишленици не сме Александър Йорданов, Георги Марков и подобните им.
#Оставка, съд и затвор за студента на ДС и мафията Борисов!
08.12.2020 11:33
БОЙКО-СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИТЕ........... 10 ГОДИНИ СПРЯ СИСТЕМНОТО КРАДЕНЕ НА БСП ......ДС/БСП/БКП/ДПС/-НЯМАТ ДОСТЪП ДО ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ-.....
ТАКА ИМА ПАРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ЗА СТУДЕНТИТЕ-ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ......
ЧЕСТИ ПРАЗНИКНА ВСИЧКИ БЪЛГАРОФИЛИ!....
08.12.2020 11:39
Нама кой да ти се върже троле Шепа тъпанари дрънкахте тези простотии и кво ? На далавера сте, че не ядохте шамарите дето ги заслужихте. Колкото до затвора - вашио цървул с юмручето (путинската подлога) със сигурност ще стигне до там.
08.12.2020 14:45

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети