Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: КЕВР няма прогноза за газа за август, тя е с 40% повече

Политика

Борисов: КЕВР няма прогноза за газа за август, тя е с 40% повече

Борисов: КЕВР няма прогноза за газа за август, тя е с 40% повече - Tribune.bg

Аз знам, че никога не съм имал нито кюлчета, нито къща в Барселона, заяви бившият премиер

Остри критики към КЕВР и състоянието на икономиката отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Това не е регулационен орган. Те нямат прогноза за газа за август, тя е с 40% повече. Искат бързо да избягат, да върнат реториката отпреди 2 години, за да спасят партията“, заяви той пред съмишленици в Ямбол

Нито ковид кризата, нито миграцията ни нанесе толкова щети, колкото „промяната“, твърди бившият премиер.

„Да видим ще ми пуснат ли 10 секунди по медиите. Защото чудовищната инфлация не е готина за ПП. Такова чудовищно обедняване няма!“, заяви Борисов.

Той заподозря ПП, че искат да избягат от ново правителство.

Бойко Борисов в Ямбол - 16.07.2022

„Миналата седмица се пошегувах, че ще им дам трима. Ако бяха играчи, веднага щяха да излязат да кажат – дай! А те не искат правителство. Те копаят дъното. Затова Радев по принцип желае служебно правителство, но сега знае какво ще му причинят“, смята той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и твърденията на Асен Василев, че чужди партньори му „шушнели“ през посредници да се коалира с ГЕРБ. Досега всички опровергаха думите му.

„Ако на Асен Василев не му вярват и си шушукат с него, то с мен си говорят“, каза Борисов.

Той припомни, че отдавна се е заклел, че кюлчета не е имал никога.

„Аз знам, че никога не съм имал нито кюлчета, нито къща в Барселона. Аз 2 години отговарям. Рано или късно, ще започнете да питате там“, каза той.

Закани се медиите, че партията му може да откаже да отговаря на въпроси, на които е отговаряно хиляди пъти, ако поне веднъж не бъдат питани Лена Бориславова, Кирил Петков и Мирослав Иванов за „апартамента за любов“.

„Мен не ме интересува по принцип. Даже ако правят нещо, браво. Но шеф на кабинет, шеф на парламент, третият е премиер. Няма ли да конфликт на интереси?“, попита Борисов.

„Този голф на служебния вход, аз съм влизал там 12 години. Кой е в този голф? Там не се спира! Там по принцип има пост! Питайте поне веднъж!“, призова лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети