Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Който иска, да си прави компромати. Ние показваме свършена работа!(ВИДЕО)

Политика

Борисов: Който иска, да си прави компромати. Ние показваме свършена работа!(ВИДЕО)

Премиерът призова политици да си мерят думите, конфронтацията пречи на всеки

„Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати. Всички избори сме ги минали в такава ситуация. Нека да покажат те какво са направили през годините“. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала, който създаде депутатът от БСП Елена Йончева с твърденията си за министъра на културата Боил Банов. 

„Призивът ми към политиците е да си мерят повече думите. Ако тази конфронтация продължи, ще пречи на всеки, който победи на изборите“, допълни премиерът. Той беше в Стара Загора, където откри реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий” над жп линиите в града.

„Хората очакват всеки ден нови неща- училища, детски градини, инфраструктура“, каза още Борисов. "Направихме прекрасен парк и до Стара Загора, нямаше един, който каза, че не е добре направен. Питах старозагорците там един по един. Всичко, което обещахме - го изпълнихме. Ще направим и първа копка на нова зала в града", допълни той.

„Знаете колко важен проект е това за Стара Загора. Този мост беше с три ленти. Сега е с четири. Ще облекчи трафика. Благодаря на премиера, че държавата съдейства това да се случи. Без усилията на министрите този проект нямаше бъде факт. Немислимо е да вярваме, че със собствени сили, общината може да направи подобен проект“, каза кметът на града Живко Тодоров по време на откриването.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още