Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Който иска, да си прави компромати. Ние показваме свършена работа!(ВИДЕО)

Политика

Борисов: Който иска, да си прави компромати. Ние показваме свършена работа!(ВИДЕО)

Премиерът призова политици да си мерят думите, конфронтацията пречи на всеки

„Оставям на другите - който иска да се заяжда, да прави компромати. Всички избори сме ги минали в такава ситуация. Нека да покажат те какво са направили през годините“. Така премиерът Бойко Борисов коментира скандала, който създаде депутатът от БСП Елена Йончева с твърденията си за министъра на културата Боил Банов. 

„Призивът ми към политиците е да си мерят повече думите. Ако тази конфронтация продължи, ще пречи на всеки, който победи на изборите“, допълни премиерът. Той беше в Стара Загора, където откри реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий” над жп линиите в града.

„Хората очакват всеки ден нови неща- училища, детски градини, инфраструктура“, каза още Борисов. "Направихме прекрасен парк и до Стара Загора, нямаше един, който каза, че не е добре направен. Питах старозагорците там един по един. Всичко, което обещахме - го изпълнихме. Ще направим и първа копка на нова зала в града", допълни той.

„Знаете колко важен проект е това за Стара Загора. Този мост беше с три ленти. Сега е с четири. Ще облекчи трафика. Благодаря на премиера, че държавата съдейства това да се случи. Без усилията на министрите този проект нямаше бъде факт. Немислимо е да вярваме, че със собствени сили, общината може да направи подобен проект“, каза кметът на града Живко Тодоров по време на откриването.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Бойко Борисов

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп