Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Моята сестра не избяга, остана и спаси хиляди бебета

Политика

Борисов: Моята сестра не избяга, остана и спаси хиляди бебета

Борисов: Моята сестра не избяга, остана и спаси хиляди бебета - Tribune.bg

„Моята сестра не избяга. Моята сестра е доктор микро педиатър. Недоносени деца, мънички, в кувьози … Малка, голяма заплата – тя остана и хиляди бебета е спасила. И децата на Найо Тицин, и на бившия председател на СДС. Ние бяхме политически противници, но имаха доверие на сестра ми“.

Това заяви на предизборно събитие на ГЕРБ/СДС в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Така той отговори на думите на Лена Бориславова от ПП, че по времето на ГЕРБ и заради унизителна заплата от 900 лв. в „Пирогов“ сестра ѝ е избягала от България.

Проф. Балтов обвини Лена Бориславова, че лъже за заплатата на сестра си

„Който както е намерил за добре – така е постъпил. Кога спечелихме в Лондон – 1987-1988 г. Тогава беше много модерно спортистите да бягат. И ние можеше да избягаме тогава с националния отбор. Така както те избягаха. Само че аз останах, за да направя Южна дъга, Северна тангента, метро“, изброи Борисов.

Той обвини ПП/ДБ, че са включили подсъзнателни техники, правейки кампанията жени да мерят с линийки.

„Аз се обърках. Но съм готов с линийките да идем и да мерим асфалт, където те поискат. А имат дупки, защото не се поддържа. Можем да мерим и дупки с линийките. Ще видят дупки по над 25 см. Аз не схващам какво искат да ни кажат. Всеки ден с някакви линийки. Дайте и ние да мерим, ще извадим линийки по 25-30 см. Да измерим всичко, което са построили“, предложи той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети