Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Не искайте оставка на Манолова, нека говори всеки ден

Политика

Борисов: Не искайте оставка на Манолова, нека говори всеки ден

Борисов: Не искайте оставка на Манолова, нека говори всеки ден - Tribune.bg
Снимка:

„Тя трябва да остане и да говори всеки ден, ежеминутно, да продължава тази истерия.“ Това каза премиерът в оставка Бойко Борисов по повод исканата оставка на Мая Манолова като председател на комисията за ревизия на Кабинета „Борисов“ 3.

„Колкото повече говорят те, толкова повече хората виждат и могат да направят разликата между нас, които работим, и е нормално да правим грешки, и тях, които само говорят“, посочи Борисов.

„Като иска комисия, да си прати писмо и да си изиска документите, както се прави в правова държава, нали такава искат. Но не може да ходи и да иска, да се размахват без документи разни флашки. Тя знае ли, че става дума за документи, които да се товарят с камиони, те са много. Но не може да ги взима без опис и после да си дърпат някакви листа, да правят провокации“, коментира той вчерашната акция на Манолова.

Тя и още четирима членове на комисията от нейната група, както и „Има такъв народ“, „Демократична България“ и БСП, отидоха в централата на „Булгартрансгаз“ с намерението да изискат документи за строителството на газопровода, продължение на „Турски поток“ през българска територия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати