Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Отпускаме няколкостотин милиона за детски градини и ясли

Политика

Борисов: Отпускаме няколкостотин милиона за детски градини и ясли

Снимка:

„Днес следобед ще отпуснем няколкостотин милиона за детски градини и ясли, искам да няма едно дете, което да не бъде осигурено. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на интерконекторната газова връзка с Гърция.

„Днес следобед ще бъдат дадени няколко стотин милиона за детски градини и ясли. В момента работят министрите. Искам да няма едно дете, което да не бъде осигурено. Така че ще направим там, където има нужда, нови училища, детски градини и ясли“, подчерта Борисов.

Той добави, че се надява пак да тръгне икономиката на България.

Премиерът допълни, че Програмата за саниране на многофамилни жилищни сгради „ще я говорим когато вече има лекарство или ваксини за COVID-19“.

„Да се надяваме, че светът ще започне да се връща към нормалния си живот, за да може да продължим с тези програми“, допълни премиерът.  


Коментари (3)

Тартаковер Както отбеляза проф. Дайнов, властта олицетворявана от Борисов, натиска безредно и панически всички копчета с които се надява да спре народната лавина. Отпуска пари(разбира се НАШИТЕ пари, не партийни на ГЕРБ, или лични от чекмеджетата) за детски градини и ясли, за увеличаване на нощния труд, за лекари, за примамка на пенсионери, за по нисък ДДС за алкохол!? Изхвърля министри... Но няма спиране. Това трябваше да стане отдавна, вече няма спиране, няма и смисъл. Най-добре е Боко заедно с шайката си и придворните калинки да се махат веднага, да се успокои държавата, да се помисли за бързо уреждане на безкрайните и безумни проблеми създадени от групировката за повече от десет години.
30.07.2020 13:37 / Отговор
шартковер Нещастници сте вие с дайнов и така ще се изтечете в канализацията. Малката буква не е грешка, а отношение.
30.07.2020 13:58
Цветана То деца вече не останаха, вижте колко са закритите училища и децки градини. Късно е либе за китка.
30.07.2020 14:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още