Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ГЕРБ няма да влезе в Народното събранието, ако Митрофанова дойде

Политика

Борисов: ГЕРБ няма да влезе в Народното събранието, ако Митрофанова дойде

Борисов: ГЕРБ няма да влезе в Народното събранието, ако Митрофанова дойде - Tribune.bg

"При тези варварски удари по граждански обекти в Украйна, считам, че дори артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал разбирателство, в този случай това  не е приложимо. Затова парламентарната група на ГЕРБ, която отново ще бъде оглавявана от Десислава Атанасова, категорично с необходимите по закон средства, заедно с другите партии, да направят така, че ясно да се покаже на руския посланик Митрофанова, че е нежелана на първото заседание на Народното събрание”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

По думите му ГЕРБ е голяма партия и доказателството затова са различните мнения.

"По темата Путин - Украйна няма да правя компромиси. Няма да влезем в Народното събранието, ако Митрофанова дойде”,  категоричен бе Борисов.

Той допълни, че положението в Запорожката продължава да бъде тежко и че захранването се изключва. "Путин и компания продължават да си играят с живота, здравето и целия поминък на държави в нашия регион".

"В условията на тази криза се теглят нови 200 милиона заеми. Не знам другите колеги като виждат това как им държи сърце да говорят отново за избори", заяви лидерът на ГЕРБ.       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети