Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов поздрави Денков за преговорите със земеделците

Политика

Борисов поздрави Денков за преговорите със земеделците

Борисов поздрави Денков за преговорите със земеделците - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ поздрави правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които стачкуваха. „Това, което от ден първи ги моля е да седнат да преговарят. Вчера го направиха, днес няма задръствания в София. Надявам се, ако има нещо да го решим в НС, но МС да доведе докрай преговорите”, заяви Борисов. 

„Аз вярвам на Денков, на министрите, които са били там на преговори, каквото е необходимо ще подпишат, договорят и каквото е необходимо в НС ще се свърши. Вчера говорих в 22:00 ч. след преговорите с Денков, да каже какво иска от мен и всичко съм свършил”, каза още той.

„Запозна ме как вървят преговорите, имат пълната ни подкрепа като парламентарна група ако трябват законодателни промени”, добави Борисов.

Благодаря на господин Петко - господин Петко Петков, че ми е направил комплимент, че съм спрял тракторите да задръстват София днес, заяви лидерът на ГЕРБ. 

Той уточни, че няма информация Делян Пеевски да е участвал в преговорите със зърноприоизводителите.

Лидерът на ГЕРБ коментира и местните избори.

Заяви, че има над 20 номинации за кмет на столицата. 

„Вчера една баба ми се обади и каза: „Айде бе кажи го тоя кандидат за кмет“. ГЕРБ е демократична партия, в нея има събрание, имам над 20 номинации за кандидат за кмет на София. Изчакайте няколко дни, ще ви събера в централата и ще го обявя", допълни още той.

„Може да го наричаме сглобка, може да го наричаме некоалиция. Нито аз съм в коалиция с ПП-ДБ, нито с ДПС. Сглобка е грозна дума, към тази не коалиция се прибавиха и колегите от ДПС за промените, за които е нужно по-голямо мнозинство. Затова осъзнато решихме да работим по този начин. Щом не искат да го наричат с възприетата дума „коалицията” от 30 години, нека го наричат с нови думи, каза още лидерът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети