Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ПП са действали месеци наред в подкрепа на Русия, докато са в коалиция с ДБ (ВИДЕО)

Политика

Борисов: ПП са действали месеци наред в подкрепа на Русия, докато са в коалиция с ДБ (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ поиска оставката на енергийния министър Росен Христов

„ПП са действали месеци наред в подкрепа на Руската федерация, докато са в коалиция с ДБ. Това е разкритие на служебния енергиен министър. Не го видях в новините – затова му искаме оставката. За да го чуят хората и в медиите“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред бТВ и отчете, че данните, изнесени от служебния министър на енергетиката не са били отразени в публичното пространство.

Той подчерта, че органите, които са се заели с казуса са ДАНС, ГДБОП и прокуратурата. „Ядосан съм на това, което направи служебният министър Росен Христов вчера. Служебното правителство е да прави избори, не да дава оценки, има органи за това, ДАНС, ГДБОП, прокуратура. От къде накъде той ще напада нашите евентуални партньори от ПП. Христов вчера извърши политически акт на атака срещу ПП. Той каза чудовищни неща, въпреки че не бяха в зала Кирил Петков и Асен Василев в зала се надявам, че ще излязат и ще кажат“, заяви Борисов по повод разкритията на служебния министър на енергетиката.

Борисов допълни, че тайно се е надява Делян Добрев и Росен Христов да не са прави, защото „ПП ще стане една трудна за общуване партия. Да не си гарантираш слотове за танкери, да продължиш да купуваш руски газ с 30% по-скъпо, за да се хранят посредниците, накрая да излезе НСИ и да каже, че милиарди долари са за нефт и газ са изтекли в посока Русия”, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати