Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Притеснен съм от ядрената заплаха, всеки, който не иска да убива, трябва да получи убежище

Политика

Борисов: Притеснен съм от ядрената заплаха, всеки, който не иска да убива, трябва да получи убежище

Борисов: Притеснен съм от ядрената заплаха, всеки, който не иска да убива, трябва да получи убежище - Tribune.bg

Мисля, че всички видяха в какво икономическо и финансово положение е страната ни, но има и нещо по-лошо и това е агресията на Русия в Украйна, която се задълбочава. Частичната мобилизация в Русия довежда до това, че хиляди мъже бягат от страната си. Ако ние сме в управление всеки, който не иска да убива и да бъде убит ще има убежище от тази война. Втората категорична позиция на ГЕРБ е относно фарса наричан референдум. Ако ГЕРБ участва в управлението няма да се съгласим да бъдат признати, защото те са незаконни и невалидни". Тази категорична позиция изрази лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

Той изрази притеснение, че ако се стигне до използване на ядрено оръжие това ще е катастрофа за икономиката здравето, земеделието, животновъдството на редица  държави.

„Чадърите, които правеше предишното правителство по границите доведе до бедствено положение в няколко общини. Горите са пълни с мигранти, а ние сме доказали, че можем да се справим с тази криза”, каза още Борисов и допълни, че най-трудно България ще излезе от бедствието положение във финансите, докарано от Асен Василев.

„След като теглиха по половин милиард всяка седмица и след  като четири  пъти правиха бюджет, накрая направиха капан на служебното правителство. Безумното харчене на пари доведе до тотална щета във финансите”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Той е категоричен, че правителство трябва да бъде съставено.

„Тези които се опитват да повдигнат корупцията като тема, нека да припомня на БСП за червените мобифони и заменките, на ДБ за разбойническата приватизация и агнешките главички. Те ли са за пример или ПП с "Джемкорм" и посредниците за газа”, запита Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети