Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов ръкопляска в знак на почит към българските учители

Политика

Борисов ръкопляска в знак на почит към българските учители

Борисов ръкопляска в знак на почит към българските учители - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов ръкопляска в знак на почит към българските учители. Това стана по време на посещението му в село Бирково, където посети новата сграда на училището.

„Понеже за 30 години имаше три първи копки на новото училище, сега от 15 септември децата ще учат в новата сграда. Тя е точно до новата джамия“, съобщи премиерът пред жители на селото в училищния двор.

На най-светлия празник на духовността премиерът посети и Националната професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ във Велинград. По програма „Региони в растеж“ са инвестирани 1,3 млн. лв. за цялостно саниране на сградата на училището, изграден е нов физкултурен салон. За ремонт в двора са отпуснати 44 000 лв. от МОН.

На 24-ти май партията на БСП колко нови училища е направила, отговори премиерът на въпрос как ще коментира протеста на Мая Манолова.

„За всеки свободен пост тя се е явявала, само за директор на това счупено училище не е кандидатствала. Ама сега като открием новата сграда, сигурно ще дойде“, заяви премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети