Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за Манолова: Тя за какво ли не се е кандидатирала

Политика

Борисов за Манолова: Тя за какво ли не се е кандидатирала

Борисов за Манолова: Тя за какво ли не се е кандидатирала - Tribune.bg
Снимка:

ДДС за книгите ще бъде намален от първи юли, обеща министър-председателят

Премиерът Бойко Борисов беше лаконичен по отношение на заявката на Мая Манолова да се яви и спечели парламентарните избори.

„Тя за какво ли не се е кандидатирала. Познавам я толкова добре, че не искам да я коментирам. Каква ли не е ставала“, заяви министър-председателят по време на инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Малко Конаре.

Борисов поздрави всички българи по случай 24 май – Денят на българската просвета.

„ДДС за книгите ще бъде намалено, когато предложените промени за това минат на второ четене в Народното събрание“, уточни премиерът по повод искането за 9% ДДС върху книгите.

„Намаляването на ДДС върху книгите ще ги направи по-атрактивни за читателите. По принцип намаляването на този данък увеличава рентабилността на съответното производство. Така че в конкретния случай това е един от двата варианта - или да намалят цените на книгите и да ги направят по-достъпни, или да направят производството или издателството по-рентабилни“, допълни финансовият министър Горанов.

На инспекцията присъства и кметът на Пазарджик Тодор Попов, който коментира казуса с Васил Божков и СМС-ите с Владислав Горанов.

„Всички сме минали по тази пързалка. Всички сме къпани с такава хладка вода, но прекалиха... Човек като има високи цели, да си ги гони. Считам, че Влади се справя изключително успешно, харесваме го, защото така трябва да се прави. Аз не съм от ГЕРБ, но е важно да се каже какво е направила държавата за училищата и стадионите. От БСП си говорят, но тук стадион, асфалт, саниране, мост, училища са направени благодарение на управляващите“, заяви Попов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Бай Гроздан Тъпата Мая забрави как се търкаляше по килима в кабинета на Баце, че да я назначи за омбудсман, щото щяла пак да се поболее от безпокойство! Сега е тръгнала срещу него не само защото е невъобразимо алчна за власт, но и защото е неблагодарно животно! Е, догодина, след изборите, пак ще умира от безпокойство, само че тогава няма да има кой да я погледне, камо ли да ѝ помогне! Ама затова народът казва „Недей да плюеш в кладенеца, от който си пил вода, защото може пак да отидеш да пиеш оттам“, но простата трътка не чува такива работи!
24.05.2020 13:19 / Отговор
Тартаковер '
Честит празник, Бай Гроздане, ама ти и на него се хвърляш на амбразурата да защитаваш дебелия бандит. А той е толкова тъп примат, че не може да сдържи злобната смегма, която се създава в главата му. Никак не ме интересува Мая Манолова, не живея с нейните проблеми, но бих се въздържал от плюене в един хубав български ден. А БХ не може да се сдържи и забравя че и той в живота си се е кандидатирал за много "професии". Първо беше комунист и агент Буда, после стана бандит с бухалка и организатор на СИК, премина през масажист на Тодор Живковите уши, стана телохранител на Царя, стана ченге, кмет, и до днешната му длъжност, с която закотви България на последно място в Европа. При това с тежка, адмиралтейска котва! Мая Манолова пред неговия устремен бандитизъм и разпиляване на морал, политика и икономика в България, е като малко момиченце от детска градина, пред изнасилвач и убиец !
24.05.2020 14:59
Честит Празник и на теб... ... другарю комундарю! Обаче си в грешка кой и кога не се сдържа да плюе. На вашия Президент не може да му бъде отнето първенството - за него няма делник, няма празник и няма нищо свято...
24.05.2020 16:41
Бай Гроздан Бай Тартаковере, би ли ни споделил при кого точно от предишните сме живели по-добре, отколкото сега? А да ти напомням ли, че и при трите управления на комуняците ядохме дървото и народът излизаше на улицата, за да промени нещата и да не умрем от глад! И при Луканката, когато ставах в 4 ч. сутринта, за да се редя на опашка за прясно мляко за децата, и при Виденов, когато фалираха наведнъж 16 банки, долара стана 3000 лв., баба ми взимаше 3 дол. пенсия, а аз – 29 дол. заплата. Жената взимаше 21, та го докарвахме до 50 дол. – цяло богатство! При съсела Станишев безработицата удари рекордно дъно, а при Орехчето се срина КТК, хората излязоха на протести и така 445 дни! За какво ни дуднеш тука, а?
24.05.2020 17:46
Чочко Ей,гайковерт,намали оборотите,че плюнките ще почнат да падат по носа ти и после ще изхвърчиш на позитаник,България беше на последно място при твоите,спомни си долар=3000 лв.опашките за хляб и бензин.
24.05.2020 15:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп