Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Разиграват този панаир не срещу бизнесмени и прокурори, целта съм аз

Политика

Борисов: Разиграват този панаир не срещу бизнесмени и прокурори, целта съм аз

Снимка:

„Това е началото на края на един голям сценарий”, каза лидерът на ГЕРБ

„Целта съм аз. Разнасят сигнал от 2009 г. Откъде да помня аз с кого съм се срещал тогава?” Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията на вътрешния министър в служебното правителство Бойко Рашков, че има сигнал срещу бившия премиер за заплахи.

„Разиграват целия този панаир не срещу бизнесмени и прокурори, целта съм аз“, смята Борисов. „Ако искате ме сложете на детектор на лъжата“, каза още лидерът на ГЕРБ по отношение на обвиненията срещу него.

„Разследващите журналисти по едни теми въобще не искат да разследват“, каза още той и допълни: „Има 3 седмици до изборите, ако ме викнат на разпит, ще бъде по натам и вие ще бъдете информирани“.

„Това е началото на края на един голям сценарий”, каза Борисов.

По повод думите на Трифонов от вчера, че работата на един премиер не е „да прави демонстрация с джипката“, лидерът на ГЕРБ заяви, че сега се вози на служебната кола на партията. 

„НСО има шест такива коли „Тойота“ „Секвоя“, на тях се возят Румен Радев, Стефан Янев, те ги въртят. Вчера Трифонов отиде с 3 такива до Пловдив.

Бойко Борисов разкритикува служебното правителство, обвинявайки го в провал на ваксинационния план. „Да дойде еврокомисарка да им отпере шамара, те да им правят план за ваксинация“, посочи той.

„Не ви интересува, че провалиха ваксинацията. Не ви интересува, че другите държави ще ни изолират. Ние трябва да отговаряме на въпросите на разни пияници. Всеки ден питахте защо нямаме ваксини“, каза още Борисов.

„Всеки ден правят агитация срещу нас“, коментира още той.

„Къде е плана, нали бяха готови с плана? Нали пари нямаше? Я вижте какво назначиха в митниците. Надолу назначенията са контрабандисти.“

„Аз съм се заклел в най-святото, че нямам златни кюлчета, а те ме издебнаха, монтираха и снимаха и удариха“, каза Борисов.

Поясни, че от 20 години не бил в ИПОН и разкритикува Антон Кутев, че спряга неговото име с фирмата.

„Искам г-н Трифонов да го видя като премиер, защото не може той да стои така отстрани“, коментира Борисов думите на Трифонов от вчера, че премиерът трябва да е различен от Борисов. „Няма повече никога да видите канцлер на Германия, президент на Франция и премиер на Великобритания да се разхождат в центъра на София“, заяви още бившият премиер.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още