Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов пред симпатизанти: С такива ортаци няма да работя, по-добре да сме опозиция

Политика

Борисов пред симпатизанти: С такива ортаци няма да работя, по-добре да сме опозиция

Борисов пред симпатизанти: С такива ортаци няма да работя, по-добре да сме опозиция - Tribune.bg
Снимка:

Аз с такива ортаци няма да работя, по-добре да сме опозиция“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Бяла Слатина. „Какво им става на тези хора, никого не съм обидил, не съм им казвал имената. Ние какви бяхме, като имахте нужда от нас.. Но сега им замириса на власт“, каза той.

Какво не сме направили, че да се срамуваме. За 5 години Радев какво е направил, сутрин Бойко Борисов, вечер Бойко Борисов. По време на председателството направих да се разхождат заедно всички лидери и не отидоха да му кажат „добър ден“, а той днес говори за някаква изолация. Не знаеха, че съществува. За 5 години – 0. Неговият най-близък човек Божков влезе в Магнитски, направи му революцията и протести и го метна на кучетата“, коментира бившият премиер.

Той разкритикува служебния кабинет, че са си сложили „перачите на ДДС на възловите позиции в НАП и митниците“.

За един месец сътвориха това нещо. Вие лоши хора ли сте, такъв разлом между хората никога никой не е правил, нито Първанов, нито Плевнелиев, нито д-р Желев. Какво сме им направили? Че сме по-добри от тях? Че сме си строили партията? Че имаме кметове? Дали сме управляващи и опозиция няма значение, така е определила демокрацията“, обобщи Борисов.

Той се пошегува, че Трифонов-премиер би било развръзка-мечта за ГЕРБ, но никога няма да се случи.

Ще е истински късмет за нашата партия Слави Трифонов да стане премиер, но той не е глупав. Както Радев, като сложи някой, който е съгрешил, казва че подписва само укази. В отлична кондиция е партията, никога не сме били по-сплотени и консолидирани. В началото има много плява, за радост ги виждам ги вече в други партии. През мен са минали всичките, от Мая, Атанасов, Христо Иванов, включително и Костов. Вчера давал оценки, което ме изуми, защото винаги съм проявявал уважение“, каза той.

Борисов си припомни стара случка с Костов, който често ходел при него.

Обичам да общувам с хора с опит, от него съм научил неща и по демографията, и за Северна Македония. Една сутрин, понеже ставахме рано и да го видя, той излезе да разпечата на секретарката на компютъра един документ. И идва Дончев, вижда Костов и ми пише: „Какво си направил?“, разказа лидерът на ГЕРБ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп