Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: С връщането на ДС в София, „донос-бонус“ е като нещо абсолютно реално

Политика

Борисов: С връщането на ДС в София, „донос-бонус“ е като нещо абсолютно реално

Борисов: С връщането на ДС в София, донос-бонус е като нещо абсолютно реално - Tribune.bg
Снимка:

„С връщането на Държавна сигурност в София, „донос-бонус“ си върви като нещо абсолютно реално. Никой не е говорил с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% ДДС за ресторантьорите.“ Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с предложенията на Министерство на финансите за промени в редица данъчни закона, предаде репортер на БГНЕС.

„Такива авангардни предложения е хубаво да се обсъдят с некоалиционните партньори, за да не се налага да ги коментираме постфактум”, добави Борисов.

На въпрос дали ще подкрепят предложението на МФ за въвеждането на финансов стимул за лицата, които подадат информация, съдържаща конкретни факти и обстоятелства, които не са били известни на органите по приходите, Борисов категорично заяви:

„Няма да подкрепим. След като внуците, синовете на ДС управляват, доносът е храната, материята, от която живеят”, посочи той.   

Освен това лидерът на ГЕРБ подчерта, че никой не е търсил разговори с най-голямата партия в парламента за подкрепа на огласената идея на Асен Василев за възобновяване на 20-процентната ставка за ресторантьорите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети