Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството

Политика

Борисов: Ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството

Борисов: Ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството - Tribune.bg
Снимка:

Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година, казва премиерът

„2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места“. Това написа в новогодишното си обръщение във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

 „Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми. Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети“, обещава министър-председателят.

Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата задача пред кабинета, категоричен е той. Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи.

„Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях. Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството. Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Честита Нова година!“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Изпълнителната власт Чнг - ало, tribune - освен мутрата няма ли други, които да ни поздравяват. Долни дупедавци сте на тази клика.
01.01.2020 11:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети