Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Премиерът е в Камено: Правим обход, за да не минават камиони през центъра

Политика

Премиерът е в Камено: Правим обход, за да не минават камиони през центъра

Премиерът е в Камено: Правим обход, за да не минават камиони през центъра - Tribune.bg
Снимка:

Площадът беше изцяло обновен с отпуснатите от правителството 1,2 млн. лв.

Това, което е било нужно за площада и за обходния път на Камено, сме го направили, заяви министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът днес посети града, чийто площад беше изцяло обновен с отпуснатите от правителството 1,2 млн. лв. през настоящата година.

Със средствата беше изградена и нова инфраструктура на централния парк. Направена е реконструкция на подпорни стени, настилки и алейна мрежа,  преобразени са изцяло зелените площи, поставени са нови пейки и други удобства за жителите на общината.

„Отпуснали сме целево близо 2 млн. лв., за да махнете камионите от центъра на града, до два месеца ще направим обхода“, отбеляза още министър-председателят Борисов по отношение на ремонта на обходния път на Камено.

Проектът се финансира от републиканския бюджет, като инвестицията е за близо 2 млн. лв. Работата по трасето с обща дължина от 2,2 км започна през месец ноември. С построяването на обхода ще се повиши безопасността на движение, а трафикът с тежкотоварни и леки автомобили ще бъде изведен от улиците на града.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати