Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Щом изразяват недоволството си, значи има демокрация

Политика

Борисов: Щом изразяват недоволството си, значи има демокрация

Борисов: Щом изразяват недоволството си, значи има демокрация - Tribune.bg
Снимка:

Отделили сме 460 млн. лв. повече за здравеопазване в новия бюджет, каза той

Недоволни винаги ще има, но щом могат да изразяват недоволството си, значи има демокрация. Tака премиерът Бойко Борисов коментира Четвъртото велико народно въстание.

„Сегашните демократи, техните родители ни смазваха. Виц не можеше да се каже срещу бай Тошо или партията. За виц арестуваха“, припомни премиерът.

Борисов посети заедно с вицепремиера Томислав Дончев новата църква на Габрово, изградена с държавна помощ. По-късно премиерът беше и на стената на язовира, който захранва Габрово и региона.

„Ние не затваряме нищо, напрягаме максимално медицинската система. По тази причина сме отделили 460 млн. повече в новия бюджет за здравеопазване“, каза Борисов.  Виждате как затвориха Мадрид, а нас дори през ум не ни минава подобно нещо. Искаме да се работи и да преминем през този ужас, без хората да се тормозят, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Ненка Браво! Хората виждат! От това ги е страх превратаджийте!След като ГЕРБ не провежда честни избори, Радев да си подадде оставката!Той признава,че не е избран честно! ОСТАВКА!
04.10.2020 13:10 / Отговор
Много си тъпа, ма Президентските избори са мажоритарни, и особено на втори тур няма как да се фалшифицират. А и индобългарите не излязоха да гласуват тогава. Всички останали парламентарни и местни Мишо Константинов ги фалшифицира, ама якооо! Особено в София, куцо и сакато сиганин, беше подкарани към 19 .00 часа от сиганските барони да гласува в Дружба1.
04.10.2020 15:48
Цветка Много точен коментар!Браво!Българските предатели нямат място в ЕП!
04.10.2020 14:47 / Отговор
Анастас #
Поредната Шумкарска акция на
Бай Гъз Костовашки
известен с прякора Радан Кънев
и Хасковлийската Порусначени Пача
в съглашение с Зелените и Червените Отрепки в ЕП.

Говеждото изпражнение - Минеков ще подгрява с простотии пред входа на ЕП докато Бай Гъз се изпърдява обилно вътре от Трибуната.

Така ДСБ, Зелени, Лилави, ДеБъйци, професор, скулптор, озъбен евродепутат и Червени Социалисти станаха много мръсни думи.

(литературно разборно)
.
05.10.2020 09:23 / Отговор
За вицовете въобще не е вярно, преди бай Тошо да дойде на власт може и да се е лежало в затвора, но по негово време лагерите се закриха, а ние се скъсвахме да си разказваме вицове. Особено, докато бях студентка , а после в института в който работех. Имахме партийна организация от 5 члена само , останалите бяхме безпартийни. Веднъж разказвах виц за бай Тошо , там беше и партийния секретар, у той вика, тези които разказват вицове копаят тунели, аз му отговорих, а тези които ги слушат, копаят от другата страна. Той беше много добър човек, на никого не е навредил.
05.10.2020 11:14 / Отговор
ТИКВАТА И ПЪРВАНОВ ! http://10kbullets.com/images/2016/5/riselegendbr-08.jpg
05.10.2020 12:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети