Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов след срещи с граждани: Хората виждат подкрепата от държавата и я оценяват

Политика

Борисов след срещи с граждани: Хората виждат подкрепата от държавата и я оценяват

Борисов след срещи с граждани: Хората виждат подкрепата от държавата и я оценяват - Tribune.bg
Снимка:

„Направеното остава, приказките на опонентите ни отминават. Навсякъде в Родопите строим пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, сепариращи инсталации, така че това прекрасно място в България да е чисто. Прави се и пътят към село Абланица и когато условията позволяват, той ще бъдат и асфалтиран“. Това обяви премиерът Бойко Борисов при поредица от огледи на обекти и срещи с граждани в страната.

Борисов подчертава, че се строи ударно и в Северна България – пътят „Ботевград-Мездра“, магистрала Хемус, проекта за автомагистралата от Русе до Велико Търново.

„Хората виждат и оценяват подкрепата от държавата. В малките населени места основен приоритет e изграждането на инфраструктурата - улици и водопроводи, спортни зали и училища. През последните години е свършена много работа и резултатите са видими“, категоричен в министър-председателят.

„Родопите са основен приоритет наред с образованието, науката и здравеопазването. За последните 4 години правителството отпусна над 40 милиона на община Доспат. Благодарение на част от тях градът скоро ще разполага с нов център, който ще се простира на 13 декара. С доста усилия и постоянство връщаме живота в красивите, но отдалечени села. Поради липсата на адекватна инфраструктура, немалко хора напуснаха малките населена места през последните десетилетия. Днес ние градим пътища и училища, защото всеки един българин и всяко едно населено място са ни важни!“, казва Борисов.

В Доспат вече са обновени спортната зала и училището, в което се обучават 300 ученици. В града са подменени и голяма част от ВиК инсталациите. Скоро Доспат ще има и нов модерен център. В района има множество предприятия. „С инвестиции и работа – така ще помогнем на хората в малките населени места“, подчертава министър-председателят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

ГЕРБКП Лъжите, пропагандата и простотиите на Борисов нямат почивен ден, дори на най-светите празници. "Аз съм ти пратил 83 млн., сега да видим кой ти е задържал." Борисов, към шефа на линейка, който не е получил обещаните от праивтелството 1000 лева за хората на първа линия.

Вечно не чул, не разбрал, все не е виновен и няма нищо общо с негативните неща. Но пък със замах "праща" и "дава" чужди пари - тези на данъкоплатците. Говори така все едно е Робин Худ и е изсипал пачките и кюлчетата от чекмеджетата в борба с пандемията. А всъщност е Бойко Борисов, който управлява над 10 г. и ни докара до:
- Най-бедна държава в ЕС
- Най-ниски минимална и средна заплата в ЕС
- Най-ниски пенсии
- Най-корумпирана държава в ЕС
- Първи отзад напред по свобода на словото в ЕС
- Втори в света по замърсен въздух
25.12.2020 15:53 / Отговор
Надблюдател Затова сте гнусни Троловете-помияри,защото ако човек почне да ви опровергава лъжите, няма да ни стигне форумът! Ако бяхте построили и една малка част от това , което е построено при Борисов, всичко което си написал нямаше да изглежда така! Що не кажеш какви пътища построихте през синьо-червената мъгла...никакви! Що не напишеш за Лукановата зима, за Жан Виденовата зима, за заробващите енергийни договори, за това как докарахте българите до 3 $ пенсия и 6 $ заплата, за заменките за милиарди, за спрените Еврофондове ...?И същите тези крадци плачете ,че българите били "бедни"! На вас ви пука за българите ,колкото за ланския сняг! Докато Борисов държи Гей-парада и болшевиките от Позитано далече от властта, все той ще управлява!
25.12.2020 16:35
ГЕРБКП Брей, толкова написа и нищо не каза по коментара ми. Нали щеше да го "опровергаваш"? Само повтори лафчетата на Тодор Живков като го приши към ученика му Борисов. Неосъзнато комуне, измисляш си враг и после го "бориш" , за да отклониш вниманието от написаното. Типичен ДС метод използван от всеки трол на ГЕРБ.
25.12.2020 16:40
Отговор А бе трол недоклатен, какъв отговор искаш бе ,като ти се плаща да циклиш на едно и също! Кардеца вика.."дръжте крадеца" ,комунистите викат..."този е комунист"! Какво искаш да чуеш Бе дебил? Че тя България винаги е била най-бедна в ЕС! След като ни оставихте с 3-6 $ пенсия и заплата, кога искаш да ги минем останалите! Те са градили този строй повече от половин век, а ти искаш Борисов да ги стигне за десет години! Като изгонихте над 1.5 млади и кадърни българи в синьо-червената мъгла, кой искаш да работи Бе ,за да стигнем другите! Ти изобщо тъп ли си , или ти се плаща да се правиш на такъв! Що не си признаеш в чий от пееш, ами леете само помия след Борисов! Срам ви е даже да си признаете, дали сте от Гей-парада, или троловете на Черепа! По лесно е като анонимни помияри да лаете, белким някой ви се върже!
25.12.2020 17:12
ГЕРБКП ГЕРБерско тролско комуне, като пишеш "отговор" е хубаво да дадеш наистина отговор, а не да бълваш поредната доза простотии и замазване на тоталната корупция на твоята герберска шайка, ясен ли съм? Не ме занимавай повече с тъпотата си.
25.12.2020 19:41
Анализатор.. Най ми прилича на пешка, местена по жълтите павета....
Зимата, палатките са прибрани и сега дистанционно бълва хибриден фейк.....скука........
25.12.2020 22:09
Покажи всички
болт Че си глупав, е очевидно. Вина нямаш, глупостта е по рождение и до гроб. Но не те ли смущава фактът, че ти още един файтон гьотверени намирате премиера за "Лъжите, пропагандата и простотиите"? Три пъти печели господин Борисов изборите. Международно признати, честни избори. Искате да кажете, че сте по-умен от милиони избиратели?
Много добре, че лаете. Така правите четвъртият мандат успешен. :)
25.12.2020 16:09 / Отговор
БОЙКО БОРИСОВ НЯМА АЛТЕРНАТИВА В БЪЛГАРИЯ-ДОКАЗА СЕ, КАТО ДЪРЖАВНИК N:1... БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН,....... ПРЕДПОЧИТАН ЗА ПРЕМИЕР ОТ:ГЕРМАНИЯ(МЕРКЕЛ), АВСТРИЯ(КУРЦ), ЧЕХИЯ, ИЗРАЕЛ, САЩ,.........
КОЙ ЩЕ ПОСОЧИ ДРУГ БЪЛГАРИН?..... С КАКВИ АРГУМЕНТИ?.......
25.12.2020 20:05
Бойко Борисов 4 Ето това се задава. И те го знаят. Затова се задушават в собствената си злоба. Който извади нож, от нож умира, е казал народът.
25.12.2020 16:47 / Отговор
Коко Туриста Бойко Борисов 4 май ще е на среща с Бай Ставри. Това се очаква да каже народа. Тези които сега тук го хвалят, първи ще го наплюят. Такива са всичките бивши комунисти и децата им. Веднага успяват първи да се завъртят, по-бързо от другите.
Прокуратурата също ще открие всичко в снимките и чекмеджетата. Онова което днес не се вижда, веднага ще стане по видимо от "Александър Невски".
25.12.2020 18:03
. . . Май си "турист" само из форумите! Признай си поне в чий хор пееш! От психо-десните комунисти , или от болшевиките! Макар че те пеят в пълен синхрон! Да бяхте направили една малка част от това ,от това което е направил Борисов , сигурно нямаше да ви изхвърлят в политическото бунище! А сега пък Бай Ставри им се привижда! От Гей-парада май, само едни и същи мокри сънища ви се привиждат!
25.12.2020 18:30
Тиквун Гейбераст е моя татко, гейбераст ще бъда аз!
25.12.2020 20:15 / Отговор
Анализатор.. Р.РАДЕВ-фигурант, терорист
Г. ДИМИТРОВ-подпалвач, продал Северна Македония на вражеска Русия, терорист
ВАПЦАРОВ-анархист, терорист
Открийте разликите........
25.12.2020 20:57
Червените боклуци от ДеБъ Вият на умряло. Ще трябва да връщат грандовете. Само с Маджо как ще се оправят, не знам. Там работата ще стане дебела. Защото Маджо не прощава.
26.12.2020 10:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати