Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за сделката за Брекзит: Хубава новина, без сделка щеше да е пагубно

Политика

Борисов за сделката за Брекзит: Хубава новина, без сделка щеше да е пагубно

Борисов за сделката за Брекзит: Хубава новина, без сделка щеше да е пагубно - Tribune.bg
Снимка:

„Дай Боже тази пандемия да мине. Днес имаме много хубава новина. Макар и винаги в последния момент, ЕС намира правилните решения и заедно с Великобритания имат споразумение и ще можем да работим в най-комфортни условия, защото имаме хиляди българи, които живеят и работят там, има много англичани, които живеят тук. Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно за всички. Хубав ден за Европа като цяло“. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който навръх Рождество Христово е на инспекция в Доспат и района.

Борисов поздрави Урсула фон дер Лайен, Мишел Барние и Борис Джонсън за постигната сделка.

Борисов посети смесените райони на 25 декември заедно със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, за да провери нова инсталация за сепариране и екологично обработване на отпадъци.

„Честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани, защото ние сме братя. Показваме как може да се живее не само мирно и приятелски, а регионът да се развива благоприятно“, коментира министър-председателят.

Той поздрави местните власти за успешната инвестиция.

„Депото за сепариране в Доспат беше задача, за да можем да помогнем и за разширение на депото за отпадъци. Така отпадъкът може да се сепарира. Тук сме, за да видим какво е направено. В региона е много чисто. Чудесно сте го направили, вижте колко ни е красива планината - Родопите. Навремето всички са били в урановите мини. После защо умираме най-млади в Европа. Сега вече ги няма, това е природата и трябва да я пазим“, заяви премиерът.

„Родопите са приоритет за нас, наред с образование, здраве, наука. Населението е в огромната си част български мюсюлмани“, подчерта Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети