Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Строим седем магистрали наведнъж

Политика

Борисов: Строим седем магистрали наведнъж

Борисов: Строим седем магистрали наведнъж - Tribune.bg
Снимка:

„Ако всяко правителство беше правило по една магистрала, ако имахме „Тракия“, „Марица“, „Струма“, „Люлин“, отдавна да сме направили пътя Русе - Велико Търново. Сега ние правим седем магистрали наведнъж“. Това заяви пред журналисти в Русе министър-председателят Бойко Борисов.

Предстои пускането на пътя до Боаза до пресичането с пътя Русе - Велико Търново. Търговище - Шумен също се строи усилено, подчерта премиерът.

По думите му новият мост с Румъния се бави заради румънската страна.

„Мостът не го искат румънците. Натискаме ги, а те ни заявяват, че много искат мост. Непрекъснато транспортните министри говорят, но не съм оптимист“, зави Борисов.

Той потвърди думите на икономическия министър Емил Караниколов, че ако се стигне до публичен търг за „Дунарит“, със сигурност държавата ще го изкупи.

„Гарантирам, го на 100 %. Толкова ми омръзнаха аферите около този важен, стратегически и работещ завод, че и отгоре ще дадем на търга и ще си го купим. Ще бъде на 100 % само държавен. Това мога да гарантирам. Докато съм някакъв и имам някаква власт, това ще стане“, коментира още премиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ СТРОИШ ДА ТА Е*БА В ТИКВАТА ПРОСТА ☭..... КРАДЕШ ПАРИТЕ НА ЕВРОПА И СЛЕД ТОВА ПОЧВАТ РЕМОНТИТЕ И РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ
13.09.2019 13:41 / Отговор
БЪЛГАРИН ДАВАЙ БОЙКО ВСЕ ТАКА И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!АЗ И НОРМАЛНИТЕ ХОРА СМЕ С ТЕБ!САМО НЕКАДЪРНИЦИТЕ И НЕНОРМАЛНИЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ ОЦЕНЯТ.
13.09.2019 13:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети