Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Светът оценява сделката за F-16, въпреки глупостите, които се изписаха у нас

Политика

Борисов: Светът оценява сделката за F-16, въпреки глупостите, които се изписаха у нас

Снимка:

Премиерът отбеляза, че отговорните министерства по сделката са работили във „враждебна среда“

В началото на днешното заседание на правителството премиерът Бойко Борисов поздрави Министерствата на отбраната, финансите и икономиката за успешно финализираната сделка за F-16.

„Виждате, че в света се оценява, това, което излиза от Департамента на САЩ го четат всички. Въпреки опитите и глупостите, които се наслушахме в България. Мисля, че извън страната никой не би си помислил, че българското и американското правителство са били подвластни на лобизъм, корупционни действия или каквото и да било“, смята премиерът.

Борисов отбеляза, че отговорните министерства по сделката са работили във „враждебна среда, въпреки нежеланието на политическите и институционални опоненти да превъоръжим с един от най-добрите самолети българските ВВС“.

„Поздравявам ви за силата и куража и търпението. За много хора извън България е невъзможно да се случи, а то се случи. Все още армията е въоръжена със старите руски оръжия. Така че изтърпяхте много, но оценката на Департамента е достатъчно ясна, заяви премиерът пред  


Коментари (1)

Кина Павлова Вълчева Всичко най - важно и случващо се в света и на планетата Земя е излезлязло от поне ДВЕ**** РАЗУМНИ БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ И УСТИ!
ГОСПОД ОБИЧА БЪЛГАРИЯ!
В случая АМЕРИКНСКИЯ ДЕПАРТАМЕНТ ВИСОКО Е ОЦЕНИЛ неимоверните усилия на водачи* и лидера Министър Председателя на България - генерал Бойко Борисов и Е ВЗЕЛ ЕДНО АДЕКВТНО РЕШЕНИЕ като е подкрепил сделката F 16!
РАДВАМ СЕ!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
31.07.2019 14:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още