Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Толкова счупена държава не знам как се управлява, икономиката ни е на дотация

Политика

Борисов: Толкова счупена държава не знам как се управлява, икономиката ни е на дотация

Борисов: Толкова счупена държава не знам как се управлява, икономиката ни е на дотация - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в село Зърнево, област Добрич. Пред актива на партията той заяви, че за година и половина в област Добрич са спрени 80км. пътища.

„Когато си тръгвах оставих милиард и двеста милиона да продължат да правят ВиК, оставихме и един милиард, за да завършат АМ „Хемус”. Точно в този край в който има всичко, можете ли да си представите колко трябва да си неспособен, за да предизвикаш да ти вдигнат цените на хранителните продукти. Кое наложи да ви се вдигне олиото? Българите произвеждаме най-много ток, кой допусна да ви се вдигне токът, а от там и хлябът и олиото”, запита Борисов.

Той обобщи, че по времето на ГЕРБ се е пазила изключително много държавната хазна.

„Икономиката е на дотация, бизнесът на дотация. Докога ще си траете не знам. Ние не знаем как и с какви усилия можем да ви изведем от ямата, не знам как ще издраскаме на излезем”, каза Бойко Борисов.

По думите му за ГЕРБ това са най-лесните избори, защото противник са им глада, инфлацията и високите цени.

„Кирил Петков беше преди десет дни в Тервел и на площада казал, че са направили много за хората и когато хората  го погледнали с неразбиране, той се обосновал, че са сменили шефа на полицията. Това са направили за хората” заяви Деница Сачева. По думите ѝ правителството „Петков” е спряло важни инфраструктурни проекти за областта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп