Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Цветанов вече не ми липсва

Политика

Борисов: Цветанов вече не ми липсва

Борисов: Цветанов вече не ми липсва - Tribune.bg
Снимка:

Бившият втори в ГЕРБ от няколко седмици вещае, че ДПС ще са „най-печелившите“ в местните избори

„ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но няма да има тези 130 кмета. БСП и „Обединени патриоти“ ще имат повече кметове. Най-печеливши в тези избори ще бъдат ДПС“.

Това заяви преди няколко седмици Цветан Цветанов. Бившият зам.-председател на ГЕРБ отскоро има собствен институт за евроатлантически анализи, който според анализатори може да опита да прехвърли в полето на политическите проекти.

„След двете интервюта, които даде Цветан Цветанов, вече не ми липсва – изговори много глупости, които не му правят чест. Не очаквах толкова бързо да излезе и да заговори срещу колегите си и партията“, заяви тази сутрин пред БТВ Бойко Борисов.

Иначе на проекта на Цветанов пожела успех. Не скри обаче разочарование, че някогашната му дясна ръка говори точно за ДПС и смесените райони, с ясното съзнание, че за ГЕРБ именно там е важната битка.

Борисов призова да не се гледа прекалено съсредоточено в липсата на Цветанов.

„Г-н Цветанов го нямаше, когато се кандидатирах за кмет. Да не се надценява моята роля, нито неговата, нито ничия. Обликът на една партия не се прави от един човек. След последните две интервюта, които даде, вече не ми липсва. Да е успешен като Слави Трифонов, да не дава оценки. Не го бях гледал, щадя си нервите и не гледам телевизия“, разказа Борисов.

„Апартаментгейт” ни разби, нанесе ни тежки репутационни удари, видях крах в очите на хората”, призна пред БТВ премиерът и уточни, че затова е взел в свои ръце предизборната кампания преди вота за Европейски парламент.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети