Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо Иванов

Политика

Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо Иванов

Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо Иванов - Tribune.bg

„Успешният процес беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Сливен.

Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи на думата. Това каза от Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Младежката организация на партията.

„Те се изкълчиха и въпреки, че мина гласуването, не стана красиво. Стана така, че една подобна формула на управление трябва да работи. Дори искам да им коментирам аргументите. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е дошъл и ни се е накарал. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен - никой", категоричен бе Борисов.

Борисов описа ситуацията около неразбориите с избора на управител и подуправител на НЗОК. Той е приел предложението на Кирил Петков на доверие. За това е отказал и среща с министър-председателя акад. Николай Денков, по предложение на Мария Габриел и предпочел лидерска среща.

„Истината е, че Мария Габриел ми беше написала вчера, че искат да ме видят с акад. Денков. Аз казах: не, ще се видя с лидера на ПП Асен Василев и с лидера на ДБ Христо Иванов“, каза Борисов и припомни, че са се срещнали в 10.00 часа и са говорили час и половина.

„Зададох си моите въпроси, Асен Василев беше коректен. Излязохме заедно пред медиите и съобщихме, че вземаме двете оставки, връщаме крачка назад, за да работим конструктивно за следващия избор на регулатори“, каза Борисов и добави: „Успешният процес, който направихме беше между мен, Асен Василев и Христо Иванов“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети