Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Всичко, което медицинските сестри са поискали, е направено

Политика

Борисов: Всичко, което медицинските сестри са поискали, е направено

Борисов: Всичко, което медицинските сестри са поискали, е направено - Tribune.bg
Снимка:

Важно е, че българите спят спокойно, коментира мигранската криза премиерът

Всичко, което са поискали до този момент, е направено. Видя се, че заплатите не са такива, за каквито се говори. Винаги съм имал уважение към тях. След понеделник ще предложим един пакет и да видим как ще работим. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод на протестиращите медсестри. Борисов е в Шумен, където инспектира стадион „Панайот Волов“ в града.

Борисов коментира и темата за мигрантите и кризата между ЕС и Турция.

„Състоянието на границата Турция-Гърция е ужасно. Натискът на нашата граница е нулев, споразумението с Турция важи с пълен обем. Сега и с Урсула фон дер Лайен си общуваме, дори сега ѝ пратих снимки от днес и тя се убеждава, че в България няма етническо напрежение“, каза премиерът. И допълни:“ Важното е , че българите спят спокойно, защото българите помнят пожарите в Харманли, помнят по центъра на София, когато се разхождаха хиляди мигранти. Колко е спокойно днес. Това е спокойствие за всички нас.“

„Това се постига с дипломация и всички мерки. Нашите мерки ги взехме още преди 4 години – дипломация, съоръжения. Дано се реши този проблем, защото това ще се отрази на туризма и инвестициите, но ние продължаваме да си изпълняваме задълженията, нулева нелегална миграция“, каза още Борисов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати