Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БЛС: Шантаж и натиск от 5 медицински сестри с неясна принадлежност и легитимност

Политика

БЛС: Шантаж и натиск от 5 медицински сестри с неясна принадлежност и легитимност

БЛС: Шантаж и натиск от 5 медицински сестри с неясна принадлежност и легитимност - Tribune.bg
Снимка:

Лекарите призовават правителството да не се поддава

Категорично се обявяваме против начина, по който се налагат политически искания, уронвайки по този начин авторитета на цялото съсловие и системата на здравеопазването, неглижирайки огромните усилия и постижения за постигане на определени резултати в процеса на реформиране на българското здравеопазване. Това се посочва в позиция на УС на Столична лекарска колегия на БЛС по повод протеста на медицинските сестри.

„Единственият начин за напредък и развитие е в рамките на закона и по установеният ред след провеждане на легитимни преговори между легитимни организации“, посочват от Столична лекарска колегия.

„Призоваваме премиера Бойко Борисов и правителството да не се поддават на шантаж и натиск от 5 медицински сестри с неясна принадлежност и легитимност, за налагане на реформи в здравеопазването, които нямат реална икономическа и структурна обоснованост, а само политически характер. В противен случай ние, българските лекари ще реагираме и ще направим контрапротест в защита на нашите авторитет, съсловие и система на здравеопазване.

Лекарската съсловие абсолютно е готово да застане и да се противопостави на прилагане на реформи, които са удобни на шепа хора, за които съсловието положи достатъчно усилия“, добавят от Столична лекарска колегия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Хайде да помогнем на НСО и да изведем терористките от партийния дом. Тези женки в менопауза, истерично се опитват да се налагат. да ги спрем
06.03.2020 11:19 / Отговор
Продажници Как смеете да публикувате подобни глупости и да се опитвате да опорочите тези жени?!? Вие гадна,гнусна псевдо медия -на всеки един от вас ,псевдо журналисти ,трябва да му се забрани достъпа до интернет!
06.03.2020 13:30 / Отговор
Справедливостта ме кара да си мисля, че не бих имал нужда от помощ, за да изведа зъбите от устата ти, помияр долен!
06.03.2020 14:03 / Отговор
Гневна Това си е анархия.Ако всеки,който не е доволен от нещо започне да окупира обществени сгради и да иска да променя закони , без да има хал хабер какво значи това , имате ли представа какво ще се получи.И защо никой не казва,че шефът на Пирогов обяви,че от миналата година заплатата на госпожата на прозореца е 950 лв, както бяха се договорили. Или нещо друго им е скимнало вчера и давай да изнудваме.
06.03.2020 18:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети