Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за експлозията на Кримския мост: Ясно е, че взривът не е натоварен в България

Политика

Борисов за експлозията на Кримския мост: Ясно е, че взривът не е натоварен в България

Борисов за експлозията на Кримския мост: Ясно е, че взривът не е натоварен в България - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ бе награден с орден в Стара Загора

Бойко Борисов беше награден с орден Свети Апостол Карп I-ва степен за особени заслуги към Старозагорската епархия.

„Наградата е цялата партия и за направеното на българските манастири, защото вярата на хората е най-важното нещо. Тези резултати от изборите трябва да накарат всички да се смирят, както сме се смирили и ние. Хората вече са уморени, уплашени.  Войната в Украйна е все по-жестока и все по-страшна. Ние се нуждаем не само от правителство и парламент”, заяви Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че именно поради тази причина е предложил неутрални хора, които да проведат разговори с всички партии.

„С голямо уважение се отнасяме към „Възраждане“. Проблемът ни с тях  е идеологически. Нашата цел е да подпишем един документ за честни политики, по които можем да намерим единомислие и да прекараме държавата през кризата“, каза  той.

Лидерът на ГЕРБ изрази притеснение, че машините са пипани.  

„Надявам се ЦИК днес да ме опровергае и да разреши на компютърните специалисти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, за да нямаме тези съмнения. 70 000 да отидат до урните само и само за да натиснат копчето: „Не“... 70 000!”, допълни той.

„Днес се теглят нови 200 милиона с огромна лихва. Асен Василев докара страната ни дотам, че да не ни вярват. Да не струваме нищо! България е в изолация и изглежда грозно отвън”, каза Борисов.

Според лидера на ГЕРБ не може да се говори за българска следа по случая с камиона, който предизвика взрива на Кримския мост.

"Имам лош привкус от думата „българска следа“, защото и при атентата на папата се говореше за българска следа и самият той каза после, че това не е вярно. По време на война всеки гледа да изхвърли напрежението някъде навън. Камионът е минал през пет държави. Ясно е, че взривът не е натоварен тук, защото иначе нямаше как да мине границата", заяви Борисов

По думите му заради политическата ситуация у нас България е в изолация и изглежда грозна и нестабилна отвън.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети