Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов за Радев: Знам му всичките номера, българският бизнес не заслужава това отношение

Политика

Борисов за Радев: Знам му всичките номера, българският бизнес не заслужава това отношение

Снимка:

Премиерът призова президента да не прави деления като „бизнеса МИ и бизнеса ТИ“

Министър-председателят Бойко Борисов отговори на вчерашните обвинения на президента Румен Радев по отношение на бизнеса.

„Знам му всичките номера. Най-вероятно се е разхождал някъде. Това е неговата роля: разхожда се някъде, казва нещо, за да може на другия ден да ме питате“, заяви Борисов.

Вчера президентът Румен Радев нарече „скеч“ думите на премиера. Освен това го обвини, че се опитвал да постави знак за равенство между „неговите и моите отношения с бизнеса“. „Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки“, обяви Радев.

„Ето ги обществените поръчки“, обяви министър-председателят, който днес инспектира пречиствателната станция за отпадни води край Приморско и Китен, както и обходния път на Поморие.

Борисов призова държавния глава да не напада бизнеса по този начин.

„Дели на бизнеса МУ и бизнеса МИ. Българският бизнес не заслужава това отношение“, заяви Борисов.  


Коментари (2)

plebs "Единствено му завиждам, че успя да направи предварително съдебната реформа - да ти пращат предварително съдиите актовете, това на нас не ни се е случвало"... :)
05.07.2020 11:11 / Отговор
Лицето на злото Физиономията на радев показва всичко: злоба, завист, комплексарство, мнителност, отмъстителност, посредственост. Хванат в крачка, а не позирайки пред медии!
05.07.2020 11:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още