Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев нарече думите на премиера „скеч“

Политика

Радев нарече думите на премиера „скеч“

Радев нарече думите на премиера скеч - Tribune.bg
Снимка:

„Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак за равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки.“ Това заяви президентът Румен Радев, цитиран от БНТ. Радев е на посещение във високопланинската база Белмекен, свързано с инициативата "Спортувай с президента".

Радев заяви, че нито един бизнесмен не го бил упрекнал в рекет и корупция. И дори мина на по-лични нападки, като спомена пиара на Борисов. „Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на господин Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти“, допълни словесната си атака президентът.

Радев коментира и ситуацията с коронавируса в страната. Според него не се работело с ясни критерии за излизане от кризата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Е това е пич-президент Такава ниска култура се ползва само на село в кръчмата.Какви доказателства имаш госин фатмак и за кого.Така се говори на маса.Ти,за съжаление си президент.
04.07.2020 16:33 / Отговор
ИСТИНАТА На недоразумението, наречен пРезидент, е засегнато егото и самочувствието. Само връзки с лични бизнесинтереси. ВЪПРОС: Какво смислено е направил, в интерес на Б -Я? Съсипа авторитета на президентската институция!
07.07.2020 12:10 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети