Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Не вярвах, че ще доживея демокрация по венецуелски и избори по Мадурски (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: Не вярвах, че ще доживея демокрация по венецуелски и избори по Мадурски (ВИДЕО)

Снимка:

Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището в родната му Банкя.

„За пет години можа да направи само хаос, нищо друго“, коментира Борисов действията на президента Румен Радев. Той подчерта, че в цялата страна машини отказват и започват да се трупат опашки.

„Не вярвах, че ще доживея демокрация по венецуелски“, заяви Борисов, който беше посрещнат от симпатизанти пред училището в Банкя.

След като упражни правото си на вот, Борисов попита членовете на СИК дали ще се броят разписките, като заяви, че в чужбина вече поголовно се пипат машините. 

Гласувах за единствената демократична партия, защото Европа доживя да види избори по Мадурски, тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века. Сега от Бурса ни звънят, от Одрин, чудо голямо. Уж машината спира, влиза някакъв и пипа машините. С часове висят хората по опашките, хиляди жалби, ЦИК спи, започват работа в 9 часа. Тотален хаос“, заяви Борисов.

Той подчерта, че основната цел е Бойко Рашков да кърка пред президентството и да премахнат демокрацията. Чакам да излязат резултатите от изборите и да видите какво са правили в циганските махали другите партии. Благодаря на Господ, че ни оставиха живи, те са толкова опасни, тези хора са правили лагерите и са давали хората на прасетата“, заяви още лидерът на ГЕРБ.

На въпрос дали ще влязат в коалиция с ИТН, Борисов заяви, че никой не им знае сценария, дори и „Монд“ се объркаха.

Борисов допълни, че при никакви безобразия няма да искат касиране на изборите, за да им се видят мутренските физиономии.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още