Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов отговори на Денков за масата: Историята беше преди сглобката. Да не лъже

Политика

Бойко Борисов отговори на Денков за масата: Историята беше преди сглобката. Да не лъже

Бойко Борисов отговори на Денков за масата: Историята беше преди сглобката. Да не лъже - Tribune.bg
Снимка:

„Историята с масата беше преди сглобката, Денков да не лъже. После всичко беше цветя и рози, кафе, капучино, уиски и други такива неща.“ Така Бойко Борисов коментира пред „24 часа“ интервюто на Николай Денков пред „Свободна Европа“.

 

Николай Денков пред Свободна Европа: Кирил Петков счупи масата в кабинета на Борисов. Аз бях там

Борисов разказа своята версия на историята. Това била една от първите срещи, още преди сглобката. Състояла се не в неговия кабинет, а в кабинета на Росен Желязков в Народното събрание. Присъствали към 20 души, обсъждали здравеопазването.

„И когато стана въпрос за министър на здравеопазването, Кирил удари една бутилчица на масата пред Христо (Иванов) и Атанас (Атанасов) и счупи стъклото на масата. После дойде и се извини и каза, че няма повече да избухва така“, разказва Борисов.

После даде и подробности. Кирил Петков не знаел името на министъра, който предлагат. Лена Бориславова извадила лаптопа си и прочела името, предлагано от ПП-ДБ.

„Човекът не беше известен на никого, но се съгласихме“, пояснява лидерът на ГЕРБ. „След малко попитах как му беше името, Кирил беше забравил, погледна Лена и тя пак отвори компютъра. Тогава казах, че щом не знаят кого предлагат, значи някой им нарежда, да кажат кой е и да ме срещнат с него да преговарям директно", смее се Борисов. Тогава Кирил Петков избухнал...

Помолен за коментар на сагата около външния министър, Борисов каза, че е много доволен как се е развила ситуацията. „Всички видяха и тук, и по света какви са Радев и останалите“, каза той и се закле повече да не се меси.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети