Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: ПП искат Външно, за да се показват – единственото разумно тогава е избори две в едно (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: ПП искат Външно, за да се показват – единственото разумно тогава е избори две в едно (ВИДЕО)

Бойко Борисов: ПП искат Външно, за да се показват – единственото разумно тогава е избори две в едно (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Мисля, че беше нечистоплътно вчера от нашите разговори да се изнася информация. Защото когато се договарят, както в Брюксел казват, ако нищо не е договорено, не се говори. Аз чух неща, които само ние с Кирил, Асен, Атанасов, Христо сме си говорили“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Народното събрание, като визира интервюто на Лена Бориславова вчера.

Борисов се възмути, че срещите им се преразказват на други лица и го определи като неправилно, като това не е начина да се комуникира с обществото.  Лидерът на ГЕРБ допълни, че са правени всякакви предложения от страна на всички, като от ГЕРБ са чули червената линия на ПП-ДБ за външно министерство, защото ПП трябвало да се показват.

„Щом има такава червена линия, чухме ги. Единственото разумно, което можем да предложим е изборите поне да са две в едно, да не харчим пак 300-400 милиона. Не се получи ротацията това ще се случи в последствие“, заяви още Борисов.

„Николай Денков искал външно министерство, за да можел да се чува гласът на ПП в чужбина, а не да се чува гласът на българския народ. Сега като са отишли в САЩ Асен Василев, Румен Радев, Богдан Богданов, само министри на ПП, чий глас се чува там?? 10 дни гласът на ПП ли ще се чува в Америка или на държавата и на правителството?“, коментира Борисов.

По отношение на Марие Габриел и споразумението подписано с ПП-ДБ, лидерът на ГЕРБ беше категоричен: „Мария Габриел ще е премиер, МВнР ще е при нас, а всички министри и областни управители остават на ПП-ДБ. Ако това не се случи, няма да се водят повече преговори за ротацията. Щом има такава червена линия, единственото разумно нещо, което можем да предложим, е избори 2 в 1.“

„Няма сглобка или договорка в СОС - опозиционните партии гласуваха “за” старт на работата в София, не за ППДБСС. С такива кметове, внуци и синове на Държавна сигурност няма какво добро да се случи, най-много да пратят някой в лагер“, заяви Борисов по повод на ситуацията в СОС.

Борисов бе категоричен, че хаосът в София е огромен. „Седем пъти не успяха да съберат гласове, с които да заработи Столичния общински съвет. ПП-ДБ-СС показаха, че не могат да се справят, както на национално ниво, така и в столицата. Васил Терзиев не можа да свърши основната си работа като кмет-да си осигури мнозинство“, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира, че продължават да се намират торби с флашки от изборите, както и доказателства за чудовищни измами на изборите в София. Ако това се докаже от съда - отиваме на избори.

„СОС няма да може да работи, въпреки избора на зам.-председатели. Ако вчера не беше минало гласуването в Общинския съвет, днес вече щяхме да сме на избори. Тези хора се интересуват само от постове и от пари!“, заяви Борисов.

Той коментира още за 18 години от ГЕРБ са направили  София кукла - паркове, фонтани, булеварди, пречиствателни станции. „В последните три месеца само слушаме „спасителите“, че някой им е виновен“, заяви Борисов. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети