Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов в Пловдив: Този лош сън скоро ще свърши

Политика

Бойко Борисов в Пловдив: Този лош сън скоро ще свърши

„Понеже на днешния ден му отдадохме прекалено голяма значимост, аз съм простил на враговете, горе има кой да дава оценка. Но няма да забравя както Вежди Рашидов зъзнеше, на тези младежи които заплашваха със затвор, че разкриха как се краде по лев от джобовете на хората“, заяви Борисов и покани част от младежите на ГЕРБ да застанат до него.

„Това е само една малка част до 30 години. Представете си защо Вежди Рашидов каза, че и ги е страх, защото виждат това отзад и това отпред. От кое да се пазят първо“, заяви Борисов показвайки водачите на листите зад гърба си и младежите пред него. Лидерът на ГЕРБ допълни, че тази зала трябва да бъде така и след 15 години.

„Скъпи мои този лош сън рано или късно ще свърши, но това което имаме да теглим тепърва ни предстои. Успаха две години българите, а сега като се събуждат виждат какво се е случило с цените“, заяви лидерът на ГЕРБ и запита кое наложи да се вдигне инфлацията у нас, и то преди войната. „Това, че се договориха да скочат горивата, това повлече всичко. Защото, за да произведеш олиото, да произведеш живото, всичко прогресивно се увеличи. Кой го допусна това – тези хора. Но много мощна медийна подкрепа това се замита, за да останат хората в неведение. Българина не обича да му бъркат в джоба и благодарение на нас се спасихме тока на хората“, каза още Борисов и допълни, че страната ни все още е най-големия износител на ток, горива и оръжия в Европа.

„За Пловдив много неща сме направили, от ВиК, пречиствателни станции, спортни зали и какво ли още не. Остана ми Околовръстното и щеше да е готово, вече трябваше да го има. Така както направихме при Асеновград. Две години нищо. Днес разбрах, че от две партии някой нападнал Асен Василев в центъра. Първо си помислих, че е Делян Добрев и ми се изправи косата. Това е недопустимо и го осъждам. Защото това е недопустимо в политиката, защото тя е борба на идеи. Но те с тази омраза те това предизвикват. Ние трябва първи да подадем ръка на всички, виждам хората ни как с удоволствие говорят за техния провал, но България стана за смях пред света. Това е резил и само излизаме, кой е по-лош“, заяви Борисов и цитира думите от днес на Иван Костов, че ако не доведат дефицита до 3% повече няма да гласува за ДБ.

„Много са ми интереси как ще работят седем партии заедно и защо са толкова, за да могат да изкарат колкото нас. Значи за две години ПП не може да се справи с ГЕРБ, ДБ не може да се справи с ГЕРБ. Гледам на плакатите с тях и Петя Ставрева с тях, а тя пет години беше евродепутат благодарение на ГЕРБ и тогава бяхме готини“, заяви Борисов.  

„Ако продължим с тази омраза и след 2-ри нищо добро не очаква народа. За две години не успяха да вкарат План за възстановяване и лъжат безобразно. Отваряйки справките се вижда истината, че е 12,4%, а Асен Василев твърди, че е 16 милиарда. Но като се вкара бюджета, то ще се види“, каза Борисов и подчерта, че няма да подкрепи увеличение на данъците или правителство на малцинство на ПП/ДБ с тяхната финансова политика. Лидерът на ГЕРБ заяви, че не може бизнеса да плати вересиите на Асен Василев.

„Само преди дни беше изтеглен поредния заем, за 3 милиарда лева, но това не е новина. Биха скрили и веригите, но няма как, защото хората го виждат. Но излиза Василев и казва, че всичко е по-добре. Да, вие горе от ПП-та сте по-добре откакто дойдохте, но не и хората“, заяви още Борисов.

„Управление без участието на ГЕРБ не може да има. Който и какъвто натиск да упражнява върху нас, ние празен чек не можем да подпишем“, заяви още Борисов. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети