Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Вече съм казвал – нямам къща в Барселона

Политика

Бойко Борисов: Вече съм казвал – нямам къща в Барселона

Бойко Борисов: Вече съм казвал – нямам къща в Барселона - Tribune.bg
Снимка:

Тази тема е направена, за да ми цапа името, категричен е премиерът

Шествието в памет на Левски е било планирано като пуч срещу правителството. Това заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов. Той коментира появилата се днес в каталунската преса статия, според която местните власти разследвали дали премиерът е замесен в схема с къща в Барселона и скрита „любовница“.

Борисов за пореден път подчерта, че това е фалшива новина, която периодично се завърта от години. По план трябвало да излезе още в понеделник и вторник, а в сряда шествието да е „кулминацията“, която да събори кабинета. Плановете обаче пропаднали, а шествието на президента се оказа рехаво.

„Няма да ме разколебаят, ще строим и ще работим. Аз ги разбирам тези ченгеджийските номера, те са много ясни. Тази тема е направена, за да ми цапа името. Аз съм носител на най-високите награди, включително Червения кръст на испанската полиция за тоновете кокаин, които сме заловили“, коментира Борисов.

Той подчерта, че в Барселона е ходил последно като кмет на София - преди повече от 10 години. Лицата в статията на каталунския вестник пък не е виждал повече от 15-20 години.

„Не са мои пари, нямам нищо общо и с тези фирми и никоя служба не ме е търсила да ме пита за разследванията на съседа ми по месторабота и неговите шествия“, намекна индиректно премиерът за ролята на президента Румен Радев и Русия.

Сигналът за „къщата и любовницата“ е подаден към Испания още през 2018 година от свързаната с банкера-беглец Цветан Василев организация БОЕЦ. 

За последно фалшивата новина за Барселона се завъртя в медиите преди година – около европейските избори. Тогава тя беше представена на общественото от станалата впоследствие евродепутатка Елена Йончева.

Бизнесменът Александър Чаушев дори официално е заявявал в миналото, че не Борисов, а той лично е собственик на имота, където живее нарочената за премиерска любовница Борислава Йосифова. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Борисов Щом го разследват испанците, значи има нещо. И най- малкото съмнение и подозрение, трябва да се подаде оставка. Какъв пуч, какви пет лева?
21.02.2020 15:16 / Отговор
Крадливия президент Е аз да подавам ли оставка
21.02.2020 21:53
Обсебен от Борисов И при най-малкото съмнение за наличие на разум във главата ти,веднага тичай до махленската кръчма да се изкажеш по всички важни за световния ред теми...
21.02.2020 17:36 / Отговор
Крадливия президент Някои знаели къде е Десито
21.02.2020 21:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп