Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Ноев: Кирил Петков търси всякакъв възможен начин да остане на власт

Политика

Бойко Ноев: Кирил Петков търси всякакъв възможен начин да остане на власт

Бойко Ноев: Кирил Петков търси всякакъв възможен начин да остане на власт - Tribune.bg
Снимка:

Бившият министър призова депутатите от ПП да не мишкуват

„Една фраза на Дмитро Кулеба формира неговата оценка за политическите ни дейци. Той заключи, че тези, с които се е срещнал като Кирил Петков и др., може да са звучали рационално, но са лицемерни. Ето това е оценката на украинския външен министър, който е дошъл като представител на своя народ в България. Не е въпросът дали ще дадем снаряди, ракети или самолети. Всичко това, което се случва в България е не просто спор за военна помощ. Възроди се политическото противоборство около големия стратегически въпрос – къде принадлежи страната ни – към демократичния свят, или към Евразия и към кремълските вилаети, към които ги дърпа част от политическата класа и заблудени български граждани".  Това заяви Бойко Ноев – експерт по национална сигурност и бивш военен министър пред БНТ.

„България трябва да е на висотата на морала и трябва да подкрепи жертвата на една агресия. Премиерът Кирил Петков търси всякакъв възможен начин да остане на власт. Той не е политически лидер, а неумел политически брокер, който търси безпринципни компромиси. Ние може да дадем на Украйна всички средства, от които се нуждае" каза още Ноев.

Той допълни, че се срамува от това, което прави правителството и парламента, които стоят с наведена глава пред Кремъл и призова депутатите от ПП да не мишкуват, а да внесат точката за военна помощ за Украйна. "Това не е война, това е избиване, това е мародерство", каза още Бойко Ноев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети